Teknobiyotik / Akortek tehdit etti!

Galax'tan yamuk olmaz ya. Yoksa olur mu?

Açık ve net söyleyeyim şu anki sistemde hangi firmaları tercih ettiğimi. Bu PSU Teknobiyotik'te satacaktım zaten onun yerine yenisi alıp gönderdim PSU'yu. Neyse o PSU benim için hiçbir şey ifade etmiyor,
İşlemci uzmanlarpc.
Anakart, kasa, PSU, m. 2SSD Vatan Bilgisayar.
Ekran kartı, RAM İncehesap.
M.2 SSD gnp.
Sıvı soğutma, sleeved kablo İtopya.
Teknobiyotik ürünü vardı artık olmayacak. Tercih meselesi fakat yanlış anlamazsan eğer üründe sorun yaşayıp Şikayetvar'a yazarsan sonra seni Şikayetvar şikayetini silmeni zorlar ise bana ulaşırsan sevinirim. Bu süre uzun geçecek fakat 1 ay sonrada olsa emin ol forumdan bildirim geliyor görürüm yani yazdığını.

Vatan mı uyguna satıyor Allah'ta sizi güldürsün ne diyeyim 😂 😂 😂.

%18 KDV indirimiyle evet.
 
Vatan’a olan sevgim bu konuları gördükçe artıyor. Hem müşteriyi el üstünde tutuyorlar hem servisleri çok iyi hem de indirimde tüm sitelerden uyguna satıyorlar.
Umarım şakadır.
THT'ye başvurmanı öneririm ürünü göndermezlerse.
 

Açık ve net söyleyeyim şu anki sistemde hangi firmaları tercih ettiğimi bu PSU Teknobiyotik'te satacaktım zaten onun yerine yenisi alıp gönderdim PSU'yu neyse o PSU benim için hiçbir şey ifade etmiyor,
İşlemci uzmanlarpc.
Anakart, kasa, PSU, m. 2SSD Vatan Bilgisayar.
Ekran kartı, RAM İncehesap.
M.2 SSD gnp.
Sıvı soğutma, sleeved kablo İtopya.

Teknobiyotik ürünü vardı artık olmayacak. Tercih meselesi fakat yanlış anlamazsan eğer üründe sorun yaşayıp şikayetvar'a yazarsan sonra seni şikayetvar şikayetini silmeni zorlar ise bana ulaşırsan sevinirim. Bu süre uzun geçecek fakat 1 ay sonrada olsa emin ol forumdan bildirim geliyor görürüm yani yazdığını.

%18 KDV indirimiyle evet.

Umarım şakadır.
Tht'ye başvurmanı öneririm ürünü göndermezlerse.




Bir toplar mısınız ne kadar ediyor.
Ram 2 tane
Unutmuşum 😃
 
Galax'a güvenim sonsuz, ama Teknobiyotik ile ilgili şikayetler çok arttı, sadece sosyalde Teknobiyotik'le ilgili çok konu açıldı bu hafta.

Başkaları da adam gibi satmıyor ki.



Bir toplar mısınız ne kadar ediyor.
RAM 2 tane.
Unutmuşum 😃

Sen bundan sonra her şeyini Vatan'dan almaya devam et hayatta başarılar.
 
Son gelişmeyi yazarak üstte tutmak adına yazıyorum, Farklı bir temsilci arayarak sizinle kim konuştuğunu bilmiyorum ayağına yattı. Bende olayı anlatayım Şikayetvar şikayetine bakan personelin çalıştığı departmanın sorumlusu ses kaydı dinleme yetkisi vardır elbet yoksada insan kaynakları buna erişimi vardır. Görüştüğüm tarih ve saat mevcut personeli hala bilmiyorlar ilginç gerçekten galiba kimsenin bir kurumda çalışmadığını mı düşünüyorlar galiba sokak bilgisayarcısı diyolar ya gerçek sanırsam bu durum :)

Ürün geldi ve kargoyu kabul etmedim telefondada bunu belirttim zaten gasp ettikten sonra tekrar versem bişeyi değiştirmez gasp edilmiş bir ürünü kabul edemem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı