Teknobiyotik Firmasının Rezilliği

Edepsizlik resmen. Sen kurumsal bir firmanın sosyal medya sorumlusu/çalışanı olacaksın ve birilerine YouTube üzerinden "kaşarlı tost olursun" diyeceksin.
Acaba bu iletiyi yazan edepsiz hala o firmada barınıyor mu? Ya da firma içindeki mevkisi nedir? Kurumsallık bu kadar ucuz demek ki ülkemizde. Dava açsan kazanırsın hukuk üstünlüğü olan ülkede.
 
Bugüne kadar 9 defa alışveriş yaptım Teknobiyotik firmasından hiçbirinde bir sorun ile karşılaşmadım. Fakat bu kasa inceleme mevzusunda sonuna kadar haksızlar. Keşke kendi markaları ile CM marka kasayı karşılaştırma yapmasalardı. Yorumlardaki seviyesizlik, saygısızlık hat safada. Bir an evvel kendilerine çeki düzen vermeleri gerek.
 
Nasıl bir konuşma bu böyle? Sanki teknoloji firması değil minibüsçü gibiler. Alış-veriş yaptığım bir yer değil ama baktığım yerlerden biridir. İyikide almamışım birşey buradan. Herhalde bize de "comolokko" veya "trrekkk" çekerdi bunlar:)
 
Şahsen karşılaştırma videosunda yanlış birşey göremedim. Hayır bu özelliği yanlış söyledi diyen varsa yazarsa biz de haaa evet haksızlık yapmışlar diyebiliriz. Meserla Cooler Master Lite 5'in kasasındaki havalandırma sorununu görmezden gelemezsiniz ufak bir araştırmayla. Sosyal medya tarafında da herkes kurumsal olmak zorunda değil bence. Samimi cevap vermeleri şahsen benim daha çok hoşuma gidiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı