Teknobiyotik rezilliği!

Katılım
2 Kasım 2019
Mesajlar
2.259
Çözümler
2
1 ay önce bir ürün aldım toplamda 250 TL "Fatura bedeli" olan ürüne ek + 20 TL kargo ücreti ile 270 TL ye ürünü mü aldım. Her neyse bu ürün kasama uymadığını anladım ve geldiği zaman kullanmadan iade ettim. İade ücretim geldiğinde ise 220 TL gibi bir mebla gelmişti.kargo bahanesiyle Resmen 50 TL yontuldum anlayacağınız. Her neyse THH'ye vereceğimi söyleyince işleme aldık işlemler yapılacaktır yazdılar. 10 gün geçti yoklamak için yazdım dedim iadenin geri kalanını verecektiniz kaç gün oldu dedim. Cevap şu;

Teknobiyotik: İade kesintileriniz iade yapılamamaktadır.

Arkadaşlar şimdi ben TUBİS'de hakem heyetine başvuracağım faturayıda yolladım onlara. Delil olarak ne sunacağım? Sitedeki yazışmaların videosunu delil olarak ekleyebilirmiyim? @BilgisayarKurdu hocam bişey sorucam seni etiketleyince sana bildirim geliyor mu?
 
Yanlış bilgi
1 Ay önce bir ürün aldım toplamda 250 TL "fatura bedeli" olan ürüne ek + 20 TL kargo ücreti ile 270 TL'ye ürünü mü aldım. Her neyse bu ürün kasama uymadığını anladım ve geldiği zaman kullanmadan iade ettim. İade ücretim geldiğinde ise 220 TL gibi bir mebla gelmişti. Kargo bahanesiyle resmen 50 TL yontuldum anlayacağınız. Her neyse Thh'ye vereceğimi söyleyince işleme aldık işlemler yapılacaktır yazdılar. 10 gün geçti yoklamak için yazdım dedim iadenin geri kalanını verecektiniz kaç gün oldu dedim. Cevap şu;

Teknobiyotik: İade kesintileriniz iade yapılamamaktadır.

Arkadaşlar şimdi ben Tubis'de hakem heyetine başvuracağım faturayı da yolladım onlara. Delil olarak ne sunacağım? Sitedeki yazışmaların videosunu delil olarak ekleyebilir miyim? @BilgisayarKurdu hocam bir şey soracağım seni etiketleyince sana bildirim geliyor mu?

Eğer ürünün iade şartlarını okumazsanız böyle olur eğer kargo iadesi almıyoruz yazıyorsa bir yerlerde geçmiş olsun eğer yazmıyorsa başvurabilirsiniz.
 
Eğer ürünün iade şartlarını okumazsanız böyle olur eğer kargo iadesi almıyoruz yazıyorsa bir yerlerde geçmiş olsun eğer yazmıyorsa başvurabilirsiniz.
Onun kanunu değil yasalar geçerli oldu anasını satayım ben site açayım ürün satayım iade şartlarına "iade yok" yazayım oh be.
 
Allah Allah Ryzen 5 3600 almıştım, 2 günde geldi sorunsuz. Ne ara dızlabiyotik oldu. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı