Tevrat Yaratılış Bölümündeki Çelişki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Google'a human evolution yazarak binlerce kaynağa erişebilirsiniz onu beğenmedim bunu beğenmedim diye diye nereye varacaksınız.
Ben beğenmedim gibi bir şey demedim kaynak olarak evrimağacı verilmez dediğin gibi herhangi bir yerde araştırılabilir

Evrim teori değil evrim vardır insanın evrimi teoridir. Çünkü insanın evrimini kanıtlanmış bir şey değildir.

İlk olarak sen burada evrim var ya da yok diyerek evrim var ya da yok olmuyor. Halen evrime inanmayanların sayısı çok. Ayrıca ben insan evrimi falan demedim evrim teorisi dedim. Teori kelimesine neden bu kadar takıldın evrime en çok inanan insanlar da evrime "evrim teoirisi" diyor. Hemen de dislike atın hemen 😀

İlk olarak sen burada evrim var ya da yok diyerek evrim var ya da yok olmuyor. Halen evrime inanmayanların sayısı çok. Ayrıca ben insan evrimi falan demedim evrim teorisi dedim. Teori kelimesine neden bu kadar takıldın evrime en çok inanan insanlar da evrime "evrim teoirisi" diyor. Hemen de dislike atın hemen 😀
Kanka "Teori" o anlamda kullanılmıyor

Tek diyeceğim size yazık biraz araştırın okuyun lütfen.

Madem cahilim açıklar mısınız ilk canlı olayını? Hayır yani verecek cevabınız olsa en azından Stephen Hawking'in teorisini söylersiniz. Ki birde kanıtlanmış demeniz o kadar komik ki 😀. Bazı destekleyebilecek unsurların olması o şeyi kanıtlanmış yapmaz ki. Evrim teorisinin kesinlikle doğru olduğunu kanitlayabilecek ne tür bir kanıt var acaba? Asla alay anlamında değil madem cahilim açıklar mısınız lütfen bilgilenelim? Ha bu arada bir dislikenizi alırım hocam.

Tamam bu kadar tartışma yeter arkadaşlar daha önemli meseleler var :)

Hocam vallahi doğru söylüyorsunuz böyle şeylerle uğraşmaktan bıktım ama yazmadan edemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı