Arkadaşlar Google'a human evolution yazarak binlerce kaynağa erişebilirsiniz onu beğenmedim bunu beğenmedim diye diye nereye varacaksınız.
Ben beğenmedim gibi bir şey demedim kaynak olarak evrimağacı verilmez dediğin gibi herhangi bir yerde araştırılabilirArkadaşlar Google'a human evolution yazarak binlerce kaynağa erişebilirsiniz onu beğenmedim bunu beğenmedim diye diye nereye varacaksınız.
Evrim teori değil evrim vardır insanın evrimi teoridir. Çünkü insanın evrimini kanıtlanmış bir şey değildir.
Kanka "Teori" o anlamda kullanılmıyorİlk olarak sen burada evrim var ya da yok diyerek evrim var ya da yok olmuyor. Halen evrime inanmayanların sayısı çok. Ayrıca ben insan evrimi falan demedim evrim teorisi dedim. Teori kelimesine neden bu kadar takıldın evrime en çok inanan insanlar da evrime "evrim teoirisi" diyor. Hemen de dislike atın hemen![]()
Kanka "teori" o anlamda kullanılmıyor.
Evrime inanmanıza gerek yok bilimsel olarak kanıtlanmış birşey.Hocam bende onu anlatmaya çalışıyorum ya zaten.
Evrime inanmanıza gerek yok bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey.
Tek diyeceğim size yazık biraz araştırın okuyun lütfen.O zaman bilim ilk canlıyı da açıklayabilir değil mi?
Hocam boş verin sırası değil şuanHocam bende onu anlatmaya çalışıyorum ya zaten.
Tamam bu kadar tartışma yeter arkadaşlar daha önemli meseleler varEvrime inanmanıza gerek yok bilimsel olarak kanıtlanmış birşey.
Tek diyeceğim size yazık biraz araştırın okuyun lütfen.
Tamam bu kadar tartışma yeter arkadaşlar daha önemli meseleler var![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.