The Last of Us Part 1 Steam'de 1282 incelemede %40 olumlu aldı

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 203
  • Görüntüleme 15.527
Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Oyunun sistem gereksinimleri açıklanınca ve PC portunu yapan ekibi göz önüne alınca optimizasyon anlamında sıkıntı yaşayacağı belliydi. Eleştiren insanlar da optimizasyon yüzünden eleştiriyor.
Meraklısına not: Testlerde GTX 1650 ile orta ayarlar+ FSR 2 ile 40 FPS alınıyor.
İncelemelerin bulunduğu sayfa:
Özetle çoğu insan işlemci, RAM ve VRAM tüketimine, çökmelere, klavye ve mouse hareketlerinin bozuk olmasına laf atmış. Oyunu portlayan ekip Iron Galaxy daha önce Batman Arkham Knight'ı ve Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu oyunlarını PC'ye portlamıştı. Batman Arkham Knight portunun ilk çıktığında PC'de ne kadar rezil olduğunu bilmeyen yoktur. Uncharted ise PC'ye çıkan tüm Sony oyunları arasında en çok problem yaşanan oyundu ve yine işlemci, klavye ve mouse problemleri yaşanıyordu, ekstra olarak spesifik ekran kartlarında çökme gibi problemler de yaşanıyordu.

Daha önceden oynadım diye almak için bilerek bekliyordum. Performans sorunlarını görünce de iyi ki beklemişim diyorum şu an. Gelecek güncellemelerle bir nebze olsun düzelir diye düşünüyorum ama o VRAM kullanımı düzelir mi bilemiyorum benim 1660 Ti ağlamaz umarım.

Daha önceden oynadım diye almak için bekliyordum. Performans sorunlarını görünce de iyi ki beklemişim diyorum şu an. Gelecek güncellemelerle bir nebze olsun düzelir diye düşünüyorum ama o VRAM kullanımı düzelir mi bilemiyorum benim 1660 Ti ağlamaz umarım.

Hocam arkadaşımda RTX 3070 var oyunu açıyorken sucuk pişirilirmiş gibi oluyormuş PC'de. Düşük ayarlarda 70 FPS alıyormuş dona dona.

Hocam arkadaşımda RTX 3070 var oyunu açıyorken sucuk pişirilirmiş gibi oluyormuş PC'de. Düşük ayarlarda 70 FPS alıyormuş dona dona.
Birkaç güncelleme ile onlar düzelir de fazla VRAM kullanımı gördüm o düzelir mi emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı