The Witcher 3 sıkıcı mı?

ahmetcan2222

Decapat
Daha fazla  
The Witcher 3 çok sıkıcı. 49 saatim var aslında daha az olması lazım sanırım ama ben yavaş oynuyorum. Şu anda o ölmüş adamı eğlendirdiğimiz görevi bitirdim. Ama oyun sıkıcı akmıyor ve hala hikaye ilerlemiyor 49 saatte Ciri'yi bulma hedefine hiçbir şekilde yaklaşamadım. RDR2 GoW TLOU gibi oyunlardan sonra acayip kötü geldi bana. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

Herkes olumlu yorum yapınca denemek istedim 1 saatin sonunda bıraktım. Uzun bir aradan sonra bir daha denemek istedim zorla 4 saat civarı oynadım sonra sildim. Bana göre hantal ve o kamera acısı çok berbat. Herkes seviyor diye sizde sevmek zorunda değilsiniz.

Tarz meselesi diyelim. Ben daha yavaş akan, temposu düşük oyunları seviyorum. Bu bana masaüstü rol yapma oyunlarından kalan bir özellik. Sizi açmamış olabilir. Farklılıklarımız ile güzeliz.

Herkese göre değişir ama bu oyunun hikayesi güzel, oynanışı fena değil. Bu sayede kendini oynattırıyor bence her türlü oynanır.

Herkesin zevki farklı. Ben 3 kere PS4 de bitirdim. Şu an PC'de ultra ayarlarda modlanmiş şekilde tekrar oynuyorum. Ortaçağ havası, kılıç dövüşleri, büyüler, yaratıklar, gwent vesaire gayet keyifli yani benim için. Türkçe olması da ayrı güzel tabi. Mesela RDR2 de çok yavaş bir oyundur başlangıçta. Akması için bir süre oynayıp ilerlemek alışmak gerekiyor. Bu da öyle aslında biraz fakat siz 40 kusur saat oynadım diyorsunuz yani hala sarmadıysa daha da sarmaz herhalde. Bu sizlik değilmiş demek ki.

Witcher 3 en sevdiğim oyundur. Herkesin sevebileceği bir oyun değil kendisi. Kendinizi dünyasına kaptırmanız gereken bir oyun sevmek istiyorsanız. GoW TLOU2 Spider-Man Remastered gibi hikayesi çatur çutur akan oyunlara pek benzemez. Bitirmek için oynayabileceğiniz değil oynamak için oynayabileceğiniz bir oyun. RDR2'ye benziyor bu yönüyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı