The Witcher 3 sıkıcı mı?

E hocam ana hikaye bitmiş galiba zaten? Ciri'yi zaten bulmuş, hikaye sonunu da görmüşsünüz herhalde. Ana hikayeyle alakalı bi' göreviniz yok çünkü, isteseniz de daha fazla Ciri'yi bulmaya yaklaştığınızı veya hikayenin ilerlediğini hissedemezsiniz...
@ahmetcan2222
Ana oyunun bittiği durumda sizin de bilinçli veya bilinçsiz yaptığınız gibi hikaye açısından oynanabilecek bi' DLC'ler var, onlar da dediğim gibi ana hikayeden bağımsız. DLC'lerde Ciri'yi bulmaya değil DLC'lerin kendi hikayelerindeki amaçlarınız doğrultusunda oynuyorsunuz.
Artık odaklanmanız gereken Ciri değil kısacası. DLC hikayelerini oynamaya, anlamaya bakın.

Görev listenizde Blood and Wine DLC'sinin bi' görevini göremedim ama 47 seviye olduğunuza göre onu zaten oynamışsınız sanırım. Aslında seviye gereksinimleri açısından önce hos, sonra Baw'ın oynanması daha ideal...

Oyunun yönlendirdiği falan yok aslında, oyunda hos ve baw DLC'lerinin başlangıç görevleri belirdiğinde yapmak zorunda değilsiniz. Seviye gereksinimlerinden de anlayabilmeniz lazım, DLC'leri ana hikayeden sonraya bırakmak daha iyi.
@ahmetcan2222
Onun dışında velen ve Novigrad'ı bitirdiyseniz bile Skellige'ye gitmenizi söyleyen ana görev nerede? Skellige'den sonra Kaer Morhen ve sis adası kısımları geliyor, yapmış olabilir misiniz? "ikincil görevler" kısmında hangi görevler var?

Skellige'yi yaptım. Ondan sonrası yok bende.

Skellige'yi yaptım. Ondan sonrası yok bende.
Yani, normalde Velen -> Novigrad -> Skellige'den sonra "Çirkin Bebek" göreviyle Kaer Morhen'e giderek, Kaer Morhen kısmından sonra da "Sis Adası" göreviyle hikayeye devam edebilmeniz lazım. Sizde ne, neden, nasıl olmuş anlayamadım, garip bi' şekilde ilerlemişsiniz.
@ahmetcan2222
İkincil Görevler'de hikayeyle alakalı olabilecek bi' görev yoksa (ki normalde olmuyor diye biliyorum ama) yapabileceğiniz ne var bilmiyorum. Kusura bakmayın...

Reddit'te DLC'lere başladıktan sonra sizdeki gibi ana hikaye görevleri kaybolan bi' eleman olmuş. O da en son oyuna yeniden başlamayı seçmiş.

Hocam ben daha DLC'lere başlamadan Ciri'yi buldum ve 120 saatim var, normal mi?
Sürekli yan görevleri yapıyorum.
Normalde olması gereken o zaten. DLC'lere karışmadan önce ana hikayeyi bitirin, sonrasında önce Hearts of Stone, sonra Blood and Wine'ı oynarsınız.
@Burkan124
Yan görev yapmanız da sıkıntı değil, seviyeniz yettiğince yan içerikleri ve haritadaki soru işaretlerini yapmaya çalışın zaten.

Son düzenleme:
Yani, normalde velen -> Novigrad -> Skellige'den sonra "çirkin bebek" göreviyle Kaer Morhen'e giderek, Kaer Morhen kısmından sonra da "sis adası" göreviyle hikayeye devam edebilmeniz lazım. Sizde ne, neden, nasıl olmuş anlayamadım, garip bi' şekilde ilerlemişsiniz.
@ahmetcan2222
İkincil görevler'de hikayeyle alakalı olabilecek bi' görev yoksa (ki normalde olmuyor diye biliyorum ama) yapabileceğiniz ne var bilmiyorum. Kusura bakmayın...

Reddit'te DLC'lere başladıktan sonra sizdeki gibi ana hikaye görevleri kaybolan bi' eleman olmuş. O da en son oyuna yeniden başlamayı seçmiş.

Normalde olması gereken o zaten. DLC'lere karışmadan önce ana hikayeyi bitirin, sonrasında önce Hearts of Stone, sonra Blood and Wine'ı oynarsınız.
@Burkan124
Yan görev yapmanız da sıkıntı değil, seviyeniz yettiğince yan içerikleri ve haritadaki soru işaretlerini yapmaya çalışın zaten.

DLC'leri bitirdim evet yapacak bir şey yok. Mecburen kaldığım yerin devamını bir yerden izleyeceğim.

Kurgusu 2014 yılında çıkmış bir oyun için fazlasıyla iyi o yüzden sıkıcılıkla ilgisi yok. Bazı türleri sevmeyebilirsin ama daha düzenli ilerleyip bir şans daha vermeni tavsiye ederim. Görevleri karakterleri yaratık külliyatını hikayeyi falan iyi takip etmen lazım. Hala olmuyorsa zorlama boşver.

Bence eğlenceli oyun ve senaryosunu da seviyorum özellikle DLC hikayelerini. Dövüş mekanikleri eski kalıyor ama yine de dönüşleri de seviyorum Batman gibi hazırlanıp dövüşmek ayrıca güzel.

Görev dizaynını da seviyorum panodan görev alıp canavar avlamak harika.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı