The Witcher oyun evreninde Triss mi, yoksa Yennefer mı Geralt'ı daha çok seviyor?

Merhaba arkadaşlar. 2 gündür bunu düşünüyorum. İlk öncelikle lütfen diziyi veya kitapları katmayın. Sadece oyun evreninde Triss mi, yoksa Yennefer mı Geralt'ı daha çok seviyor? Aslında bana yen gibi geldi son olayları düşünürsek ama Triss kızıl. Bu yüzden karar veremiyorum.

Hocam konu eski ama kitapta veya oyunda fark etmez Triss bizi daha çok seviyor ama şöyle de bir şey var oyunun sonunda Geralt feci yaralanıyor ve ölmek üzereyken Yennefer tüm büyü gücünü kullanıyor Geralt'i kurtarmak için ve Yennefer da Geralt'la beraber ölüyor. Triss ise bunlar yaşanırken korkup kaçıyor.
 
Yanlışın var hocam sonda asıl Yennefer Trisse kaçalım derken Triss yapılması zor bi büyü yapıp oradaki insanların kafasına taş yağdırıyor. Sonra Geralt ölecekken Yennefer tüm gücünü kullanıyor.
 
Sadece oyun evreninden baksan bile 3. oyuna kadar ortada Yen yok bile, koskoca 2. oyunu Triss ile geçirmişsin. Keza Yen seni cinin etkisiyle seviyor, Triss'inki bariz aşk.
Sallama, yarım yamalak bilgi vermeyin.

3. oyunda, yan görevde cinin etkisini kaldırdığınızda da hiçbir şeyin değişmediğini ve hala Geralt'ı sevdiğini söylüyor.
 
3. oyunda Yenneferi hala sevip sevmediğin tamamen oyuncunun seçimine bağlı canon değil. Ona göre Yenin cevabı değişiyor.
Yennefer'in cevabı hep aynı kalıyor. "Benim hislerim sana karşı değişmedi." Hatta Geralt "Benim değişti" diyince "Nasıl olur ben de her şey aynı" gibi bir cevap veriyor.

Yanlış bilgi verip duruyorsunuz. Burda olay Geralt değil Yennefer'in Geralt'ı büyü yüzünden mi sevip sevmediği.

Triss de seçime bağlı istemezsen birlikte olmuyorsun ayrıca.
 
Merhaba arkadaşlar. 2 gündür bunu düşünüyorum. İlk öncelikle lütfen diziyi veya kitapları katmayın. Sadece oyun evreninde Triss mi, yoksa Yennefer mı Geralt'ı daha çok seviyor? Aslında bana Yen gibi geldi son olayları düşünürsek ama Triss kızıl. Bu yüzden karar veremiyorum.

Triss daha çok belli ediyor, ama onunki daha çok hayranlık gibi.
 
Yennefer daha derin sevgiye sahip. Ayrıca Yennefer ve Geralt 20 yıldan fazla süredir sevgili. Triss ise birkaç aylık. Yennefer biraz soğukkanlı ve dolayısıyla sevgisini açık açık belli etmez ama kesinlikle Yennefer daha çok seviyor. Geralt Triss ile sevgili olursa Yennefer çok kıskanıyor hatta Geralt'ı 1500 metre yukarıdan göle fırlatabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı