- Makaleler
- 2
Daha fazla
Selamlar öncelikle 2 sene sonra sınava gireceğim ve kafamda Tıp Fakültesi var. Küçüklükten beri istemişimdir aslında. Ama öyle çakma doktor olmak isteyenlerden değilim 13-14 yaşımdan beri online anatomy dersleri falan alıyorum. Tıp istediğim en başta çoğu kişiden sakladım. Derslerim iyi olmasına rağmen insanların dalga geçmesi hiç hoşuma gitmez. Gerçekten istediğim bir meslek ama Aklımda birkaç soru var. Sorularım şu şekilde:
Tıp fakültesini bitirmek gerçekten çok zor mu?
Günde ortalama kaç saat ders çalışmalıyız? (Tus'ta, Üniversite sınavında ve Tıp fakültesinde)
Önceden anatomy dersleri falan almamın bir faydası olur mu?
Eğer Yeditepe veya Medipol üniversitesinde eğitim görüyorsanız (gördüyseniz) önerir misiniz?
İstanbuldaki Tıp Fakültelerinden birine girmem için ortalama ilk kaçta olmam gerekiyor? (Özel Devlet fark etmez en az %50 burs özelde.)
(Lütfen bir Tıp fakültesi öğrencisi veya bir Doktor cevaplasın. )
Tıp fakültesini bitirmek gerçekten çok zor mu?
Günde ortalama kaç saat ders çalışmalıyız? (Tus'ta, Üniversite sınavında ve Tıp fakültesinde)
Önceden anatomy dersleri falan almamın bir faydası olur mu?
Eğer Yeditepe veya Medipol üniversitesinde eğitim görüyorsanız (gördüyseniz) önerir misiniz?
İstanbuldaki Tıp Fakültelerinden birine girmem için ortalama ilk kaçta olmam gerekiyor? (Özel Devlet fark etmez en az %50 burs özelde.)
(Lütfen bir Tıp fakültesi öğrencisi veya bir Doktor cevaplasın. )
Son düzenleme: