Tipsiz olmak

Fur1907kan

Kilopat
Katılım
29 Haziran 2018
Mesajlar
1.293
Makaleler
1
Yer
Mersin
Yaşım 19 çok tipsizim. Ergenliğe girerken millet gezme tozma yaptı ben ayak uyduramadım. Ergenlikte hiçbir şey yapmadım (15-19) evdeydim. Sevgilim olmaz zaten onu boş verinde sosyal medyada 25 26 yaşında olup hala bakir olanları gördüm benim de sonum böyle olacak gibi. Gün boyu yorgun hissediyorum odaklanamama sorunu yaşıyorum. Unutkanlık hat safhada, ne yapmalıyım?
 
Bu böyle çıkmaza girer, kimse kusursuz değildir sen her aynaya baktığında ya da böyle düşündüğünde illa bir sorun bir kusur bulacaksın kendinde. Baksana etrafına kimler kimlerle beraber, Allah uzun ömürler verin daha kaç yıl var önünde birisi çıkar karşına yaşar gidersin. Allah sağlık versin de gerisi yoluna koyulur.
 
Öncelikle bakir olmanın yanlışı veya dezavantajı nedir onu anlamadım. Tipsiz" tabiriniz de herhalde yüz güzelliği, yakışıklılık manasında ama kendinizi geliştirdikçe, olgunlaştıkça onunda bir manasının olmadığını anlayacaksınız. Yorgunluk ve odaklanma daha çok psikolojik gibi ama yine bir uzmana danışmakta fayda var eğer fizyolojik sorununuz yoksa spora başlarsanız etkili olacaktır. Son olarak Sabahattin Ali'nin dediği gibi: "İnsan dünyaya sadece yemek, içmek, koynuna birini alıp yatmak için gelmiş olamazdı. Daha büyük ve insanca bir sebep lazımdı." yani kendinize daha büyük ve insanca bir amaç edinin, uğraş bulun ki bunu yapınca zaten böyle şeylerin manasız olduğunu anlayacaksınız diye umut ediyorum.
 

Geri
Yukarı