Tipsiz olmak

Hocalarım selam. Çevremdeki çoğu kişi tipsiz olduğumu söylüyorlar, bende onlara katılıyorum. Bu da özgüvensizliğe yol açıyor ve kızların çoğu da tipe baktığı için tipten kaybediyorum. Tipimi nasıl daha düzgün hale getirebilirim? Bu konuda çok bilgim olmadığı için ağabey ve kardeşlerimden tavsiyeler bekliyorum. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın. Buraya kadar okuduysanız teşekkür eder ve herkese iyi sosyaller dilerim.

Yapacak bir şey yok dostum. Tipsiz olabilirsin, ama eğer tek sorunun bu olursa göz ardı edilebilir, yani temizliğine bakımına dikkat et, paran da olsun.
 
Önce badboy erkeklerle gönül eğlendirirler sonra iyice yollu olunca efendi aile babası koca ararlar. Ama dünyada kadın nüfusu daha fazla illaki bizim istediğimiz gibisi de vardır be hocam...
 
Nefret ediyorum niye efendi kişilerden hoşlanmıyorlar illa başını belaya sokucak ona berbat davranacak erkekleri seviyorlar.
Gözle gördükleriniz öyle sadece, öyle erkeklerle takılan kızların sonu belli kenara atılıyorlar ya da sonradan pişman oluyorlar. Boşverin o kısmı, efendilik kızlar sizle olsun diye değil zaten kendi karakterinizdir.
 
Maalesef tip çok önemli bir etken. Kaldı ki bence o kadar çirkin değilsindir. Benim de abartılı yakışıklılığım yok ancak ortalamanın üstünde olduğum kesin. Biz buna doğal seçilim diyoruz. İnsan oğlunun genlerinde var bu. Her iki cinsiyet de otomatik olarak daha güzelini eş olarak seçiyor. E o zaman sende vücut yap? Kızlar her ne kadar egosuna yenik düşüp erkeğin ondan daha üstün olduğunu hissettiği için kaslı ve dominant erkek yerine göbekli erkek tercih ediyorum diyor. Şu an basketbol ile uğraşıyorum ve fit bir vücudum var. Kızlar tarafından da beğenilen bir tipim hatta dedikodular bile kulağıma geliyor. Ancak dediğim gibi tipi belki değiştiremezsin ama kas yaparsan 1-0 öne çıkmış olursun.
 
Gençler Türk kızlarını bu kadar iplemeyin. 28 30 a gelene kadar yapın biseyler. Şahsen parayı bulursam Ukrayna'nin köylerine gitmeyi düşünüyorum maksat genler güzelleşsin. Bu kadar saplantılı olmayın. Yani özgüvensiz bir insansanız istediğiniz kadar spor yapın olmaz. Yeni nesil malum sizi anlıyorum. Ama para yoksa tipin hiçbir önemi yok. Bunu anlarsınız.
 

Geri
Yukarı