TLOU2 neden çok fazla olumsuz yorum aldı?

İnternetten 1-2 videosunu izlemem bile bu oyuna iyi demem için yetti. PS5 aldığımda ilk oynayacağım oyunlar arasında. Hikayesiyle ilgili birkaç spoiler yedim. Muhtemelen sevmeyen kişiler hikayesi nedeniyle sevmemiştir. Oynanış, atmosfer falan üst düzey.
 
İkinci oyun konu olarak empatinin dibine vurduğu ve böyle bir senaryoya sahip olacağı ilk oyunun sonundan belli olan bir oyundu. TLOU 2 dünyanın en iyi oyunlarından bir tanesidir. İnsanlar bu yüzden linçlediler oyunu ama unuttukları bir şey vardı o da empati kurma yeteneklerinin zayıf olmasıydı.
 
Eşcinsel temalı, Netflix ergen dizileri tadında ve normalde nefret etmek gerekmemiz gereken kişiyi "Aha bak aslında kötü değil" deme çabası ilk oyundan sonra bu kadar olumsuz yorum almasını haklı kılıyor maalesef.
Bu konu neyi nasıl anladığınıza bağlı hocam. Burada sabaha kadar tartışılsa iki tarafta haklı çıkar. Abby'nin kendine göre sebepleri var, Ellie'nin kendine göre sebepleri var. İkisi de insan.
 
PS4'ün yababileceklerini gösterdi bu oyun mükemmel grafikler mükemmel optimizasyon. Hikaye kısmına gelirsek ilk başlarda çok şaşırdım gidişata ama ilerleyince güzel geldi, sevmediğim tek konu bazı karakterlerin ilişki biçimleri gereksiz şekilde. Birde insanlar oyun ya da dizilerin kendi kafalarındaki senaryo gibi bitmesini istiyor, farklı bir son olursa hoşlarına gitmiyor. Aynısı GOT dizisinde de oldu. Hemen gömmeye çalışıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı