TOGG alınır mı?

Kronik sorunları var evet doğru. Ben şahsen kullanmış biri değilim ama yakın arkadaşım kullandı sadece onun bana serzenişlerini söylemek istiyorum.
Araç yeni olduğu için çok arıza veriyor tabii garanti kapsamında olduğu için ücret ödemiyorsunuz arızaya.
Geçen Kayseri'den maraşa gelirken kendi kendine kaplumbağa modunu açmış araç 50'den yukarı çıkmadı hızı müşteri temsilcisini de arasa sorun halledilmedi ve şu an satılığa koydu aracı çok hata veriyor dediği için. Şu zamanda TOGG almak çok mantıksız bence ama yine de sizin bileceğiniz iş tabii. TOGG fiyatına çok daha iyi araçlar alabilirsiniz.

Son güncellemeyle birçok şeyde fazlasıyla ilerleme kaydettikleri söyleniyor, banttan inen her yeni araba da giderek iyileşiyor. Alınır. Alternatif olarak ıoniq 5/6 da bakılabilir.

Sosyal medyada elektrik arızası servise gönderildiği halde hala aynı arıza devam ediyor diye bir sürü kullanıcı videosu var hocam onlara ne diyorsunuz.

Türk milliyetçisiyim ama bana göre alınmaz.
Neden?

Yakında TOGG almayı düşünüyoruz kronik sorunları olduğunu duydum ama kesin mi değil mi bilemem önerilere açığım.
Bence alınmaz, geleceğinin olduğunu düşünmüyorum, bence TESLA, veya yaygın olan markaların elektrikli araçlarına yönelmelisiniz.

Kronik sorunları var evet doğru. Ben şahsen kullanmış biri değilim ama yakın arkadaşım kullandı sadece onun bana serzenişlerini söylemek istiyorum.
Araç yeni olduğu için çok arıza veriyor tabii garanti kapsamında olduğu için ücret ödemiyorsunuz arızaya.
Geçen Kayseri'den maraşa gelirken kendi kendine kaplumbağa modunu açmış araç 50'den yukarı çıkmadı hızı müşteri temsilcisini de arasa sorun halledilmedi ve şu an satılığa koydu aracı çok hata veriyor dediği için. Şu zamanda TOGG almak çok mantıksız bence ama yine de sizin bileceğiniz iş tabii. TOGG fiyatına çok daha iyi araçlar alabilirsiniz.

Hocam yani uzun lafın kısası bu araba alanı bezdirir diyorsunuz bende kullanıcı yorumlarına baktığımda elektrik arızası ve su pompası arızalarını duydum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı