TOGG alınır mı?

Bence benzinli arabaların bir ruhu var ama elektriklilerde yok bence.

Şarj yeri aramiyoruz uygulamalarda dolu mu degil mi gosteriyor. Yolda da kalmazsin planli hareket etmeyi biliyorsan. Kis geldiginde menzil kaybi isi pompasi olan araclarda onemsenmeyecek seviyede. Belki 30 km falan dusuyor menzilin. TOGG'da isi pompasi yok. Onun yerine daha buyuk bir batarya kullaniliyor. Zevk isine gelirsek 2300 kg aracin 0'dan 100'e ulasmasinin 7 saniye surmesi benim icin yeterli zevki veriyor. Zevk isini konusacaksak Clio, Passat'ya da kara duman atan polo ile maalesef o is olmaz. Ha dersin ben de Type R gibi araclar var onlarin zevkini vermiyor tamam anlarim. Ama su zevk isinden bahseden kisilerin cogunlugu 0'dan 100'e 8 saniyede falan ulasan araclara biniyor.

7 saniyede bir şey sanki Honda Civic Type R, 0'dan 100 km/s hızlanmasını sadece 5.4 saniye.

Ha bir de alman devi RS6 var 0-100 3sn oda bir şey mi?

O ruhu verebilecek icten yanmalilara verecek o kadar paran varsa evet ruhu var.

7 saniyede bir şey sanki Honda Civic Type R, 0'dan 100 km/s hızlanmasını sadece 5.4 saniye.
E ben ne demisim? 0-100'u 8 saniye olan arabalara binip "abi ceyranli araba zevk vermiyor" demek mantiksiz bence. Thpe R'a falan biniyorsan ya da daha iyisine anlarim demisim. TOGG agir bir araba agirligina gore hizlanmasi basarili. Ki bunun cift motorlu modeli falan var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O ruhu verebilecek icten yanmalilara verecek o kadar paran varsa evet ruhu var.

E ben ne demisim? 0-100'u 8 saniye olan arabalara binip "abi ceyranli araba zevk vermiyor" demek mantiksiz bence. Thpe R'a falan biniyorsan ya da daha iyisine anlarim demisim. TOGG agir bir araba agirligina gore hizlanmasi basarili. Ki bunun cift motorlu modeli falan var.

Nami değer Hulk Civic var bilir misin sizin pillileri 100e katlar.

Ha bir de alman devi RS6 var 0-100 3sn oda bir şey mi?
Yalniz ben RS6'dan bahsetmiyorum. Ciddi ciddi TOGG ile mi kiyaslayacaksiniz RS6'yi? O mantikla bakarsan 0-100'u 2 saniye civarinda olan Model S Plaid var. Neyse konuyu cok uzatmaya gerek yok. Elektrikli araclar 20 saate sarj oluyor katiliyorum 100 km falan gidiyor.

Yalniz ben RS6'dan bahsetmiyorum. Ciddi ciddi TOGG ile mi kiyaslayacaksiniz RS6'yi? O mantikla bakarsan 0-100'u 2 saniye civarinda olan model s plaid var. Neyse konuyu cok uzatmaya gerek yok. Elektrikli araclar 20 saate şarj oluyor katiliyorum 100 km falan gidiyor.

Evet RS6 ile kıyaslıyorum birisinde kavramalı motor var birisinde kavrama olmadan bence çok adil karşilaştırma.

Yalniz ben RS6'dan bahsetmiyorum. Ciddi ciddi TOGG ile mi kiyaslayacaksiniz RS6'yi? O mantikla bakarsan 0-100'u 2 saniye civarinda olan model s plaid var. Neyse konuyu cok uzatmaya gerek yok. Elektrikli araclar 20 saate şarj oluyor katiliyorum 100 km falan gidiyor.

0-100 2sn olsa ne olur şarj i 20dk sonra bitecekse.

1755685712770.png

Konu bitmiştir benzinli araçlar kazanmıştır.

Son düzenleme:
Evet RS6 ile kıyaslıyorum birisinde kavramalı motor var birisinde kavrama olmadan bence çok adil karşilaştırma.

0-100 2sn olsa ne olur şarj i 20dk sonra bitecekse.

Eki Görüntüle 2559263
Konu bitmiştir benzinli araçlar kazanmıştır.
Sizden 5 yilda bataryanin degismesi gerektigini kanitlamanizi istemistim. Konu bitmedi tartismaya degecek birisi degilsiniz. Kanit atin soylediklerinizi kanitlayacak sekilde bitsin bakalim. Bu arada icten yanmali araclar sadece benzinden ibaret degil. Type R'in 0'dan 100'e hizlanmasina bakacaginiza dizel motorlari da arastirip bir seyleri ogrenseydiniz keske.

Sizden 5 yilda bataryanin degismesi gerektigini kanitlamanizi istemistim. Konu bitmedi tartismaya degecek birisi degilsiniz. Kanit atin soylediklerinizi kanitlayacak sekilde bitsin bakalim. Bu arada icten yanmali araclar sadece benzinden ibaret degil. Type R'in 0'dan 100'e hizlanmasina bakacaginiza dizel motorlari da arastirip bir seyleri ogrenseydiniz keske.

Buraya dizel araçlar hakkında bir şey yamamış olmam bilmediğim anlamına gelmez.

İstersen benzinli araba ve dizel arasındaki farkları anlatayım.

Buraya dizel araçlar hakkında bir şey yamamış olmam bilmediğim anlamına gelmez.

İstersen benzinli araba ve dizel arasındaki farkları anlatayım.
Konusma tarzindan bir de alakasiz sekilde RS6 ornegi vermenizden dolayi yasinizi az cok tahmin edebiliyorum. Yasinizin kucuk olmasi tartismamiza engel degil ama sosyal medya plarformladinda donen "M5 CS>All" tarzinda sacma sapan yorumlar yapan kisilerdensiniz bence. TikTok ya da Instagram'dan ogrendiginiz bilgilere ihtiyacim yok. Onun yerine elektrikli araclar hakkinda yanlis bilinenleri anlatirsaniz daha cok memnun olurum. Mesela 5 yilda batarya degismesi gerekiyormus ya, bi kanitlasana onu. Ya da saatlerce sarj bekliyoruz falan. Sarj sirasi bedavaya ya da cok ucuza sarj firsati oldugunda ortaya cikiyor. Bana rastgele sarj siralarini atma. Ya da bayramlarda ciddi sira oluyor ki sebebi bayramda sarj istasyonlarinda kampanya oluyor sebeplerinden birisi de bu. Elektrikli arac alanlar da bunlari arastirip aliyor. Cogunluk fazlasiyla memnun. Polo fiyatina Tesla alininca boyle oluyor.

6 aydır V2 long range modelini kullanmaktayım. Araçta majör bir sıkıntı yaşamadım. Full opsiyonlu haliyle 1.9 milyona geldi araç. Cam tavan olmasa da olur fakat ses sistemi kesinlikle alınmalı. Stok hali gerçekten çok kötü. Evet sıkıntılar var mı var fakat bugune kadar servis gerektiren bir sıkıntı yaşamadım. Sürüş hissiyatı güzel premium hissiyatı var. Sadece yazın deri koltuk çok terletiyor. Sorularınız varsa seve seve yanıtlarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı