Türk Telekom Fibernet başvuru takip numarası nasıl öğrenilir?

Mariussw

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, 2-3 ay yöneticimiz Türk Telekom'a Fibernet başvurusunda bulunmuş daha doğrusu onlar istemiş ve herhangi bir takip numarası vermemiş, Türk Telekom'u arıyorum kimse size başvuru hakkında bilgi veremez diyorlar. Ben bu bilinmeyen çok gizli olan başvuruyu nereden öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başvuru kimin adına yapıldıysa onun TC veya başvuru yaparken verdiği GSM no ile başvuru detaylarına ulaşılabilir. Diğer türlü bahsettiğiniz şey sipariş no'dur o noyu alabilmen için de yine TC veya gsm ile müşteri bilgilerine ulaşılması gerekir ki zaten müşteri bilgilerine ulaşırsanız sipariş no'yu bilmenin bir manası kalmıyor oradan görünür. Eğer bayiden veya ofisten yapıldıysa ve başvuru yaptığınız yer müşteri takip sistemine giriş yapmadıysa herhangi bir sipariş oluşmadığı için buna ulaşamazsınız çünkü yok :)

Başvuru kimin adına yapıldıysa onun TC veya başvuru yaparken verdiği GSM no ile başvuru detaylarına ulaşılabilir. Diğer türlü bahsettiğiniz şey sipariş no'dur o noyu alabilmen için de yine TC veya gsm ile müşteri bilgilerine ulaşılması gerekir ki zaten müşteri bilgilerine ulaşırsanız sipariş no'yu bilmenin bir manası kalmıyor oradan görünür. Eğer bayiden veya ofisten yapıldıysa ve başvuru yaptığınız yer müşteri takip sistemine giriş yapmadıysa herhangi bir sipariş oluşmadığı için buna ulaşamazsınız çünkü yok :)
Peki hocam bu başvuru süreçleri ne kadar sürüyor biliyor musunuz?

yöneticiye baktırdım kendi aboneliği çıkıyor

Son düzenleme:
Peki hocam bu başvuru süreçleri ne kadar sürüyor biliyor musunuz?

yöneticiye baktırdım kendi aboneliği çıkıyor

Başvuru yaptığınız yere göre değişir. Eğer yüzyüze kanallardan yaptıysanız sisteme girildikten sonra 2 ila 15 gün içerisinde aktif olur. Online kanallardan yaptıysanız ve kargo süreci başladıysa 5 iş günü kardı + 2-15 gün. Ekipler gelip bağlantıyı yaptıklarında ise bir sorun yoksa 24 saat içerisinde aktif olur.

Başvuru yaptığınız yere göre değişir. Eğer yüzyüze kanallardan yaptıysanız sisteme girildikten sonra 2 ila 15 gün içerisinde aktif olur. Online kanallardan yaptıysanız ve kargo süreci başladıysa 5 iş günü kardı + 2-15 gün. Ekipler gelip bağlantıyı yaptıklarında ise bir sorun yoksa 24 saat içerisinde aktif olur.
tam o kadarını bilmiyorum yöneticinin söylediği türk telekom fibernet'in binaya gelip gelmemesini sormuş yöneticimizde onaylayıp bir dilekçe vermiş yaklaşık 2-3 ay oluyor.

Son düzenleme:
Muhtemelen GPON bağlantı için bir başvuru yapılmıştır onu online kanallardan öğrenemezsiniz. Başvuru yapılan yerden son durum bilgisi alınabilir ancak.

benim gidip başvuru yapmama gerek var mı peki?
Yaparsanız, bu yönde talep iletirseniz faydası olacaktır tabi.

Dijital kanallar [Sosyal medya (LinkedIn, Twitter/X.) e-Posta] yolu ile iletilen taleplere hızlı dönüş sağlanıyor. Aklınızda bulunsun derim.

Özellikle iletişim maillerine destek talebinizi iletirseniz size yardımcı olabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı