''4 yıllık+2 yıllık masterini'' İlber Ortaylı gibi bir değere,İlber demekle kanıtlamışsın.Keşke klavyede yazdığımız her şey gerçek olsa.Vay be. 4 yıllık üniversite + 2 yıllık master boşuna yapmışım. Politikamı ortaokuldan seçmem büyük hataydı. Kendimi şiddetle kınıyorumYaptığım alıntı Wikipedia üzerindendi. Ama doğrusunu sen bilirsin. Seni kaynak alacağım bundan sonra
Ayrıca ben Osmanlı'nın devamıyız diyenlere lafım olmaz diye belirtmiştim. Benim görüşüm devamı olmadığımız yönünde. Sen istediğini düşünebilirsin. İlber de düşünebilir.
İlber Ortaylı Türkiyenin en önemli değerlerinden birisidir ve hatta dünyanın en iyi tarihçilerindendir. Ama söz konusu Türk ve Osmanlı tarihi olduğu zaman İlber hoca anlattıklarına çok fazla sansür koyup objektif olarak anlatmıyor. İlber hoca bunu böyle söyledi olunca da tek doğru o olmuyor.''4 yıllık+2 yıllık masterini'' İlber Ortaylı gibi bir değere,İlber demekle kanıtlamışsın.Keşke klavyede yazdığımız her şey gerçek olsa.
ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağanıdır Türkiye cumhuriyeti. Topraklarının bir kısmı haricinde hiçbir alakası yoktur, olmayacaktır.
İlber Ortaylı Türkiye'nin en önemli değerlerinden birisidir ve hatta dünyanın en iyi tarihçilerindendir. Ama söz konusu Türk ve osmanlı tarihi olduğu zaman ilber hoca anlattıklarına çok fazla sansür koyup objektif olarak anlatmıyor. İlber hoca bunu böyle söyledi olunca da tek doğru o olmuyor.
Bunu kanıtlarım ama elime yüzünün kızarmasından başka bir şey geçmez. Hala "benim görüşüm" demenin anlamını bilmiyorsan diyecek bir şey yok.''4 yıllık+2 yıllık masterini'' İlber Ortaylı gibi bir değere,İlber demekle kanıtlamışsın.Keşke klavyede yazdığımız her şey gerçek olsa.
Onu bunu geç,internetten bir belge bulup bende atabiliyorum.Cahilliğini İlber Ortaylı'ya İlber demekle dalga geçmişsin,senin evrimden bu yana gelen tüm atalarının bilgisini toplasak,İlber Ortaylının 1/10'u eder mi acaba?Bunu kanıtlarım ama elime yüzünün kızarmasından başka bir şey geçmez. Hala "benim görüşüm" demenin anlamını bilmiyorsan diyecek bir şey yok.
Madem Osmanlı'nın devamı olduğumuzdan bu kadar eminsin niye konu açıyorsun? Farklı görüşleri görmek için açmadın mı? Demek ki laf olsun diye konular açıp, karşı görüşteki insanlara saldırmak için açıyorsunuz. Ben size Osmanlı'nın devamı değiliz diye diretmiyorum. Kendi "görüşümü" belirterek, "bence" devamı değiliz diyorum. İlber Ortaylı'nın da kendi görüşüdür. Sonuçta Osmanlı'dan geliyoruz. Bunu düşünmekten doğal bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.