Türkiye'de cinsellik neden tabu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala bazı aptal insanlar gelmiş diyor ki “ekonomimiz kötü ama kültürümüz iyi” aha görüyoruz kültürü kız reglin utanılacak bir şey olduğunu düşünüyor ve eminim ki sosyalde ki ergenlerin %80’inin ailesi cinsel hayat hakkında hiç bir şey öğretmemiştir.
 
Ailesi tarafından bir ayıp olarak öğretildiyse normal. Çoğu Türk ailesi tarafından da ayıp bir şey gibi izah ediliyor. Taciz, tecavüz gibi konulara gelirsek bunları yapanlara cinsellik doğru şekilde öğretilmediğinden, bu tür ihtiyaçları karşılayacak sitelerin yasaklanmasından, küçük yaştan itibaren cinsellik ayıp ve günah olarak öğretildiğinden dolayı bunlar oluyor.
 
Bu ülkede herkesin yaşaması gereken doğal bir ihtiyaç olan cinsellik neden bırak uygulamayı konuşması bile sakıncalı yasak tabu olarak geçiyor bu bir ihtiyaç kız regl oluyor babasına anasına söyleyemiyor yahu neden böyle belki bu konuyu buraya açtım diye bile laf edenler olacak ama Türkiye'deki tecavüz ve kadın cinayeti oranlarının yüksek olma sebebi de bu.
Ülkede kadının cinsel obje olarak görülmesi ve bu konuların halk tarafından çok bilinmemesi.
 
20 yaşına geldiğinizde, üniversite ortamına girdiğinizde, biraz hızlı yaşamaya başladığınızda tabu olmadığını anlayacaksınız.
O üniversite ortamı ama.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı