Türkiye'nin Geleceği

• Konuyu başlatan Oxeld
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.373
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülke içinde gücü elinde tutan bir adamın, yapabileceği en büyük kötülük ülkenin temeline saldırmaktır. Barışa ve düzene saldırmaktır. Türkiye Cumhuriyetinin temelinde laiklik yatar. 40 yıldan fazladır, laiklik ile İslam çatışır, laiklik kafirliktir, diye öğrettiler bize.

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, koskoca bir yalan, egemenlik Allah'ındır." denildi.

Sonra ne oldu? Aziz Atatürk'e, Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine taşıdığı Türkiye Cumhuriyetine, demokrasiye, laikliğe teşekkür edildi.

Ülkedeki Atatürkçü dediğiniz bir kişi, "Namaz kılmayanı öldürün.", "Laiklik kafirliktir." ve "Mustafa Kemal ile zerre irtibatı olan benim cenazeme gelmesin." diyen birisine, geçmiş olsun ziyaretine gidiyorsa, bunu düşünmelisiniz.

Bu yüzden, yazdığım yazılarda, yasaları çiğniyorlar, dedim. Evet, yasaları çiğniyorlar. Açın anayasayı okuyun.

Diyeceğim son şey; Laiklik nedir, okuyun. Kur'an nedir, okuyun. Bir daha düşersek, bir kez daha ayağa kalkamayız. Çünkü artık teknoloji gelişti. 1 tane ülkemiz var, unutmayın.

Ha bu yazdıklarımdan hiçbir şey anlamadıysanız, açın GENÇLİĞE HİTABE okuyun, o zaman anlarsınız.

Geçen günlerde, "Kendini Atatürkçü sanan" diye eleştirdiğim kesim, bu kesimdi. Atatürkçülük demek, "laikliğe saldırmak" demek değildir.

Son düzenleme:
Ben geçmesini isterim şahsen. Gelsin biraz dursun bakalım o nasıl yönetiyor. Baktık yönetemiyor bir daha ki seçimlerde seçmeyiz. Nedir bu Tayyip sevgisi anlamadım ki. Boş yere bağlamış millet kendini bu adama.
Emin ol bir daha seçim yapmak için elde bir cumhuriyet kalmaz. Rte doğrusuyla yanlışıyla cb mizdir. Evden oturup eleştirmek benim de, kimsenin de haddine değil... Önemli olan vatan için çözüm üretmek, yönetici seçmek değil... Herkes elini taşın altına koyup fikirler üretmeli, resmi noktalara başvurmalı. İnsanlar tubitak projelerini eleştiriyor fakat bir alternatif yok. Arada 1-2 değerli proje elenince de herkes pes edip hükumete sayıyor. Çıkıp faaliyette bulunun kardeşim. 1 olmaz 2 olmaz, 100 kişi olursa engelleyen olmaz...

Emin ol bir daha seçim yapmak için elde bir cumhuriyet kalmaz. Rte doğrusuyla yanlışıyla cb mizdir. Evden oturup eleştirmek benim de, kimsenin de haddine değil... Önemli olan vatan için çözüm üretmek, yönetici seçmek değil... Herkes elini taşın altına koyup fikirler üretmeli, resmi noktalara başvurmalı. İnsanlar tubitak projelerini eleştiriyor fakat bir alternatif yok. Arada 1-2 değerli proje elenince de herkes pes edip hükumete sayıyor. Çıkıp faaliyette bulunun kardeşim. 1 olmaz 2 olmaz, 100 kişi olursa engelleyen olmaz...
Size katılmıyorum. Yaptıkları yanlışlar başkalarının hayatlarına mal oluyorsa ben o partiye oy atmam arkadaş. Bu yerin altını düşünmek lazım birazda. Her neyse zaten eleştirilmeyi göze alamıyorsa o makam da işi ne? Ayrıca bu CHP işini gerçekten çok abartıyorsunuz. Biraz ön yargınızı kırın da samimiyet ile dinleyin adamı. Kaç defa Erdoğan'ı canlı yayında konuşmaya, tartışmaya davet etti. Madem Erdoğan kötünün iyisi çıkıp da neden savunmuyor kendisini? Neden benim gibi düşünenlere doğru yolu göstermiyor, kendisini kanıtlamıyor? Neyse bu konunun içinden çıkılmaz. Arkadaşın sorusunun dışına çıkıyoruz zaten.

En nefret ettiğim düşünce alternatif mi var kötünün iyisini seçmek zorundayız lafıdır. Bu düşünce bizi felakete götürür. Sonuçta herkes gibi o da bir fanidir. Bu topraklar Atatürk dahil ne liderler gördü şimdi hepsi toprak altında yatıyorlar. Kimse vazgeçilmez değil hele sürekli hata yapmayı kandırılmak gibi çocukca zaafla geçiştirenler hiç değildir.

Mesajları okumadım. Kötünün iyisine kimse katlanmak zorunda falan değil. Kötü direk. Kötünün iyisi ne demek ? Sanki sınıf başkanı seçiyoruz. Ülke yönetiliyor burada. Bilmem kaç yıldır, saçma sapan bir şekilde yönetiliyoruz. İnsanların gençliği, geleceği resmen çöpe atılmış durumda.

Yönetecek daha iyi adam yok mu ? Valla yönetici dediğin: "Ey bilmem ne lobisi sen kimsin ya ?" şeklinde oluyorsa, olmasın daha iyi. Değişime ihtiyaç var. Liderlik vasıflarını beğenin veya beğenmeyin, değişim lazım.

Değişime ihtiyaç olduğunun herkes farkında zaten. R.T.E'ye oy atanlar bile değişime ihtiyaç olduğunun farkında. "Kötünün iyisi" demek iğrençtir. Ancak cidden başka hiç kimse yok.

Hele ki Kılıçdaroğlu gibi bir elemanı nasıl bu ülkeye lider olarak görebiliyorsunuz, anlam veremiyorum. Atatürk'ten tamamen kopuk, sözünde durmayan, tek kelimeyle rezil olan birisi.

Değişime ihtiyaç olduğunun herkes farkında zaten. R.T.E'ye oy atanlar bile değişime ihtiyaç olduğunun farkında. "Kötünün iyisi" demek iğrençtir. Ancak cidden başka hiç kimse yok.

Hele ki Kılıçdaroğlu gibi bir elemanı nasıl bu ülkeye lider olarak görebiliyorsunuz, anlam veremiyorum. Atatürk'ten tamamen kopuk, sözünde durmayan, tek kelimeyle rezil olan birisi.
Adam durduğu partiyi ne hale soktu görülmeyecek değil :D

Memleketi koruyacak, milletimizi, bağımsızlığımızı koruyacak tek varlık Türk Silahlı Kuvvetleri'dir. Ancak bizim ATA'mızın yolundan giden asil ordumuza da ne yazık ki çok büyük zararlar verilmiştir. Beyler, bayanlar: Türk Milleti Mehmetçik'e, Mehmetçik, Türk Milleti'ne emanettir!

Ben geçmesini isterim şahsen. Gelsin biraz dursun bakalım o nasıl yönetiyor. Baktık yönetemiyor bir daha ki seçimlerde seçmeyiz. Nedir bu Tayyip sevgisi anlamadım ki. Boş yere bağlamış millet kendini bu adama.

Gelsin dursun biraz bakalım ne ya? :D Age of Empires mı oynuyorsun ülke bu ülke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı