TürkNet rezilliği

KabloNet sadece belirli büyükşehirlerde ve çok az var. Saygıyı hak etmiyor.
Çünkü tamamen kendi altyapısını kullanıyor. Kullananlardan da memnun olmayan nadirdir. Ayrıca şu an forumda internet şikayeti başlığında açılan 10 konudan dördü beşi Türk Telekom kullanıcısı ise sizin saygı anlayışınızda sıkıntı var demektir.

Çünkü tamamen kendi altyapısını kullanıyor. Kullananlardan da memnun olmayan nadirdir. Ayrıca şu an forumda internet şikayeti başlığında açılan 10 konudan dördü beşi Türk Telekom kullanıcısı ise sizin saygı anlayışınızda sıkıntı var demektir.
Türk Telekom'a saygı duyuyorum demedim, kendi altyapısını kullanacak tabi. Başka kimin altyapısını kullanacaktı? 2-3 mahallede hizmet veriyor diye saygı mı duyacağım? bana ulaşan bir hizmet yok. Bence benim saygı anlayışımda sorun yok ama sizin değerlendirme ve görme niteliğiniz bozuk.

Türk Telekom'a saygı duyuyorum demedim, kendi altyapısını kullanacak tabi. Başka kimin altyapısını kullanacaktı? 2-3 mahallede hizmet veriyor diye saygı mı duyacağım? bana ulaşan bir hizmet yok. Bence benim saygı anlayışımda sorun yok ama sizin değerlendirme ve görme niteliğiniz bozuk.
Hocam siz sadece benim binamda yok. Beni etkilemiyorsa kötü gibi bir düşünceye sahipseniz çok yanlış. İstanbul'da köy sayılabilecek bir yerde oturuyorum ve burada bile altyapısı varsa merkezde hayli hayli vardır (ki var). Kendi altyapısını kullandığı için tabi ki bir Türk Telekom kadar geniş kapsama alanına sahip olamaz. Diğer firmalar gibi hazıra konmuyor. Sizin değerlendirme ve görme yetiniz bozuk diyorsunuz A.C.E Awards(şikayetvar.com) 2019'un sahibi olan firmaya saygı duymamanız sıkıntının kimde olduğunu yeterince gösteriyor.

Hocam siz sadece benim binamda yok. Beni etkilemiyorsa kötü gibi bir düşünceye sahipseniz çok yanlış. İstanbul'da köy sayılabilecek bir yerde oturuyorum ve burada bile altyapısı varsa merkezde hayli hayli vardır (ki var). Kendi altyapısını kullandığı için tabi ki bir Türk Telekom kadar geniş kapsama alanına sahip olamaz. Diğer firmalar gibi hazıra konmuyor. Sizin değerlendirme ve görme yetiniz bozuk diyorsunuz A.C.E Awards(şikayetvar.com) 2019'un sahibi olan firmaya saygı duymamanız sıkıntının kimde olduğunu yeterince gösteriyor.
Kardeş benim şehrim de yok. Tamam anladık sensin. Neyin peşindesin? ne istiyorsun?

Ya artık soracak yer bulamadım burada belki siz bir fikir verebilirsiniz arkadaşlar curukelma ve captain sas. Dün öğlen beni müdürlük aradı alt yapı sorunun yok senin için portta yer açtık ekstra 2 tane bağlantı yaptık dedi ama tam anlamadım o kısmı ve internet firman kim ise ara nakil aldır acele et portu başkası alır dedi tamam dedim NetSpeed firmasına 2 kere nakil formunu mail attım hep alt yapı yok alt yapı sıkıntılı lokalde arıza var lokalde bulunan boş devre de arıza var gibi bir sürü şey söylediler. Tekrar müdürlüğü aradım sorun yok alt yapın sağlam dedi. Hala nakil alamadım. Ne güzel alt yapı hızım da gözüküyordu sorgulama yapınca saat 1 gibi oda gitti yine hız bilgisi çıkmıyor o saatte de birisi internet aboneliği vs yapmaz herhalde diye düşünüyorum bazı kişilere sordum NetSpeed portu sana tahsis etmiş olabilir dedi ama pek inanmadım sizce ne yapmam lazım benim? Müdürlük sorun yok dedikçe NetSpeed sorun var diyor kafasına göre nakil talebimi olumsuz yanıtlıyor canım sıkılmaya başladı artık.

Arkadaşım TürkNet kullanıcısı ve 5-6 gündür internete erişimi yok. Müşteriye ilgisi sıfır olan bir şirket. Arıyorsunuz 48 saat içinde internetiniz düzelmez ise bir daha arayınız deyip geçiştiriyorlar.

images (1).jpeg

😀😀Abi ben o interneti kullandım. O olay öyle değil. 😀😀

Şaka bir yana bu eleman heryerde reklamını yapıp duruyordu. Uzak durun böyle firmalardan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı