TürkNet VDSL Hız Sorunu

iamsezer

Megapat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, daha önceden 77.99MB'e sabitli download hızım, modeme reset atmam sonucu 65MB'e kadar geriledi. Yaklaşık 15 gün boyunca hiç modeme reset atmadım. Zira ping ya da hız sorunu da yaşamadım, sabit bir şekilde verilen hızı kullanabildim. Ama geçtiğimiz akşam ping yükseldiğinden modemi resetlemek istedim ve hızım şu an 65-67'yi geçmiyor. Bir türlü çözemedim. Bu konuda ne yapmam gerekiyor, gözden kaçırdığım bir nokta mı var? (Destek kaydı açtım) Modem arayüz bilgilerini de ekledim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim!

Kullandığım modem: ASUS DSL-N16

Dosya Ekleri

• Ek-Açıklama-2020-03-21-204714.png
    Ek-Açıklama-2020-03-21-204714.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 69
  • Ek Açıklama 2020-03-21 204739.png
    Ek Açıklama 2020-03-21 204739.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_1673.PNG
    IMG_1673.PNG
    50,8 KB · Görüntüleme: 54
Hat değerleriniz düşmüş. Bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. TT ekipleri gelecek santralden evinize kadar olan bağlantıyı kontrol edecekler. Dua edin sorun kendi bina içi tesisatınızda olsun da en azından parasını verip yaptırabilin. Yoksa TT ekipleri bu tarz hız düşmelerinde çok ilgisiz davranıyorlar. Normalde kendi taraflarında sorun varsa ISLAH ekibine yönlendirip kabloyu değiştirmeleri lazım ama tecrübelerim bunun çok az yapıldığını gösteriyor.

Bu davranışı kendi müşterilerine bile yapıyorlar

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim, bir anda değerlerin düşmesi bana normal gelmedi açıkcası. Daha önceden de böyle sorun olmuştu, kendiliğinden düzelmişti. İç tesisatta sorun olacağını sanmıyorum, dediğiniz gibi muhtemelen TTNet'ten kaynaklı. Yine de emin olmak için konu açmak istedim. Bakalım ne sonuç çıkacak. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı