TurkNet 399.90 TL oldu!

Tek fiyat bahanesiyle herkese neden aynı ücret tarifesi uygulanıyor o zaman? VDSL, ADSL kullanıcıları için daha düşük fiyat olması gerekir.

Amaçları zaten VDSL ve ADSL kullanıcılarının gelmemesini sağlamak. Firmanın CEO'su diyor bizim altyapımız olan yerlerde bizden almayın, istemiyoruz diye açıklaması var.
 
İlk senelerde yeni müşteriye uyguna geliyor. Eskidikçe fiyatları müşteri için maalesef fazla artıyor. Rakamlar yüksek daha uyguna olabilirdi. Bu fiyatlara TurkNet'e geçmek maalesef mantıksız tavsiye etmiyorum.
Bu sene ki kampanyada bütün abonelere aynı şekilde uygunlukta fiyat verilmiş gibi ama brn mi yanlış kontrol ettim acaba

Enflasyonun hakim olduğu bir ülkede taahütsüz internet kullanmak pek mantıklı değil. 2 ay kadar önce Türk Telekom ile 2 yıllık 349 Lira civarı taahhüt vermiştim. Hatta TT'de artık zarar ediyor ki onlar bile yeni abonelere 24 ay tahhüttü kaldırdılar. Maximum 18 ay veriyorlar. Uzun lafın kısası hepsi TT altyapısını kullanıyorken TT yine uzun vadede en mantıklısı.
taahhütsüz şekilde fiyat sabitleyebilecekken neden taahhütlü kullanalım ki
 
Bu ülkede kesinlikle taahhüt yapılmalı diye düşünüyorum. 2 yıl taahhütle daha geçen aya kadar 130 TL para ödüyordum internete. Şu anda da 2 yıl taahhüt yaptım. Türk Telekom ilk 6 ay 210 geriye kalan 18 ay 420 lira para veriyorum. Şu anda belki size pahalı gelse de zamlar sıralanmaya başlayınca keşke taahhüt yapsaydım diyebilirsiniz. Tabii bu kendi fikrim.
 
Taahhütlü mü? Çok mu çıkıyor cayma ücreti?
Evet hocam taahhütlü. Hemde yeni taahhütlü. 2 senesi var kısaca. Bildiğim kadarıyla ilk seneden sinra cayma bedeli ödemeden iptal edebiliyorum. Yani en fazla 1 yıl taahhüt yapılıyor. Emin değilim. Fakat başka altyapı yol. Geçen gün kablonetten geldiler karşı kaldırıma kablo çektiler. Fakat bu taraf için ses yok. Kaldı ki kablonetde aşağı yukarı aynı. Turnket 84mbps verebiliyor buraya. Fakat binanın altyapı 75 destekliyor.
 

Geri
Yukarı