TurkNet rezilliği

Riddikuluss01

Megapat
Yer
Seyhan
Daha fazla  
85 TL'ye aldığım 100Mbps paketimin daha ilk ay faturasını ödedikten sonra bugün müşteri hizmetleri beni aradı. Eğer verdikleri teklifi kabul etmezsem faturamın 130 TL olacağını eğer ki Digitürk ile yaptıkları kampanyayı kabul edersem 104 TL olacağını söylediler. Ben de boş bulundum ve kabul ettim. Araştırdım ki kabul etmeyenlerin bazıları hiçbir şekilde fatura artışı olmamış. Yani buna ne denmeli? Dolandırıcılık mı, haysiyetsizlik mi, işgüzarlık mı? 85 TL diye aldığım paketi bir ay kullandıktan sonra 104 TL oldu........

Müşteri hizmetleri değildir, Türk Telekom'dur hocam o. TurkNet'in Digitürk ile bir anlaşması olduğunu hatırlamıyorum. Daha önce de bir arkadaşıma Türk Telekom arayıp işte böyle böyle biz TurkNet ile anlaşma yaptık bize geçin demişlerdi. Ayrıca başkalarından duyduğuma göre TurkNet kullanıcılarının portlarını vs. değiştiriyorlarmış.

85 TL'ye aldığım 100Mbps paketimin daha ilk ay faturasını ödedikten sonra bugün müşteri hizmetleri beni aradı. Eğer verdikleri teklifi kabul etmezsem faturamın 130 TL olacağını eğer ki Digitürk ile yaptıkları kampanyayı kabul edersem 104 TL olacağını söylediler. Ben de boş bulundum ve kabul ettim. Araştırdım ki kabul etmeyenlerin bazıları hiçbir şekilde fatura artışı olmamış. Yani buna ne denmeli? Dolandırıcılık mı, haysiyetsizlik mi, işgüzarlık mı? 85 TL diye aldığım paketi bir ay kullandıktan sonra 104 TL oldu........
Türknet değil, dolandırıcılar arıyor, yani siz kanmışsınız Türknet'lik bir olay yok.

Fatura falan geldiyse yeni abonelikle ilgili tüketici hakem heyetine basvurun. Digiturk aboneligini sonlandirabilirsiniz belki. Bu olayda fatura tamamen Türknet'e mi ait oluyor? Ayri bir fatura gelmiyordur umarim. Eger Türkneti ilgilendiren bir durumsa sadece Türknetle bunu çözebilirsiniz belki. Neden memlekette herkes birbini dolandirmaya calisiyor neden kimse parasini hakkiyla kazanmak istemiyor? Moralim bozuldu bu konuyu gorunce vallaha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı