TurkNet Rezilliği!

Her zaman derim. Bu iğrenç ttnet ile abonelik bitmeden, hiç bir abonelik başlatmayın.
Firma zaten senin adına geçiş işlemlerini yapıyor. Bildiğim kadarıyla TurkNet taahhüt cayma cezan varsa onu da ödeyen bir firma. Gelen son fatura borcunu TurkNet'e mail olarak göndermeyi dene.
Fax istiyorlar.

Firma zaten senin adına geçiş işlemlerini yapıyor. Bildiğim kadarıyla TurkNet taahhüt cayma cezan varsa onu da ödeyen bir firma. Gelen son fatura borcunu TurkNet'e mail olarak göndermeyi dene.
Fax istiyorlar.
8.01.2020 tarihinde Telekom'dan Türknet'e aboneliğimin bitimine 1 ay kala geçiş yaptım. Bana geçiş işlemlerinizi biz yapıyoruz, sizin bir şey yapmanıza gerek yok, Telekom'la ilişkiniz tamamen kesilecek denildi. Ben de hem hızım artar, hem de avantajlı olurum diye geçiş işlemlerini yaptım. Geçiş işlemlerini yaptıktan sonra Telekom'dan normalde ödediğim tutarda fatura geldi onu ödedim, artık gelmez herhalde dedim. fazla önemsemedim. Sonra geçtiğimiz günlerde bana Telekom'dan normalde ödediğim faturadan daha az tutarda bir fatura geldi. Türknet'e geçeli neredeyse 1 ay olmasına rağmen Telekom'dan fatura gelmesi beni sinirlendirdi. Bu demek oluyor ki Türknet verdiği sözleri tutmuyor der demez bir şok daha geldi, firma ön ödemeli çalışıyormuş. Ocak ayı için 59 TL, şubat ayı için 76TL istiyor. Toplamda 135TL parayı benden son ödeme tarihi 20 Şubat'a kadar ödememi istiyor. Arkadaşını getir kampanyasından yararlanarak gelmeme rağmen 2. faturada indirim yansıtılmadı. Başta söylediğim gibi, kar ederim diye Türknet'e geçtim ama ben 1 ayda yaklaşık 120TL zarar ettim. Bunları yaşayacağımı bilseydim sözleşmem bitene kadar Telekom'da kalır, sonra geçiş sağlardım ve bu kadar zarara girmezdim. Ben Türknet'in yüzünden kullanmadığım internetin parasını ödedim. Muhtemelen bu saatten sonra Türknet'de kalmam, kimseye de önermem. Şimdi Netspeed'e yada Millenicom'a geçeceğim. Size bir sorum olacak, ben kullanmadığım internetin parasını ödemiştim, geri alma imkanım var mı?
Türknet faturayı ay sonu değil. Ay başı alıyor. İstediğin kadar kullan sınırsız.
@crazymurat34 Bu devirde fax kullanan kaldı mı? 🙂
Kanunda yeri varmış. İşlerine geliyor. 😔
TurkNet firmasında beğenmezseniz bir ay içeresinde paranız iade diye bir kampanya vardı, fakat hala geçerli olup olmadığından emin değilim.
Evet 30 gün içinde yapıyorsun. Şimdi var mı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı