509401
Hectopat
TurkNet sana 1000MBPS değil 1000MBPS'e kadar vereceğim diyor ama Turkcell 1000MBPS vereceğim diyor.
Yalan söylemiyor TurkNet.
Hocam neyi sabır edeyim. İsterse 10Gbps upload versin. Maksimum 10 upload kullanıyoruz ve fazlasıyla yetiyor. 1 aydır bekliyoruz bekle bekle yetti artık. Müşteri hizmetleri dalga geçiyor bizimle. Dün adam geldi ben bu interneti Turkcell kablolarının içinden bağlarım ama gelipte kabloyu keserlerse en az 1.5 ay gelmemizi beklersin dedi. Uğraşamam umurumda değil isterse 500 lira olsun Turkcell'den devam edeceğim. Bu ne rezillik abi 1 ayda internet mi bağlanır. Adamlar 18 saat dolmadan geldiler ya. Ha bu arada 1000MBPS upload demişsiniz diyeyim dedim. TurkNet sana 1000MBPS değil 1000MBPS'e kadar vereceğim diyor ama Turkcell 1000MBPS vereceğim diyor.
Geçen sene yaz bizim internet her 5 dakika gidiyordu talep oluşturdum Türk Telekom ekipleri 2 günde hallettiler. TurkNet ekibine kalsaydık ohoo 10 yılda gelirdi artık. Reziller ya koskoca ilçede çalışan 2 tane adamları var.
Gelmişler bir de bilgi vereceğiz diyorlar abi 1 ay oldu 1 ay neyin bilgisini vericen illa hakaret mi edelim. 1 ay ne demek ya 1 ay oldu bir interneti bağlayamadılar.
Hocam bilmiyorum haklısınız ama işte bir yandan GigaFiber var.