TurkNet rezilliği

Digitürk'ü aradık iptal ettirdik, bayağı bir sövdüm saydım(şu anlık kurtuldum galiba). TurkNet'e de bildirdim numarayı ve siteyi. Tamam biz anlık böyle bir şeye düştük ama bunlar bizim anne kızlık soy adına kadar bilgileri nasıl bilebiliyorlar arkadaş? Şimdi burada TurkNet'in hiç mi suçu yok. Bunlar arka planda bizim bilgilerimizi kimlere veriyorlar?

3. taraf kişilere vermiyorlar diye biliyorum, sözleşmelerinde böyle yazıyordu sanırım. TurkNet'in veri tabanına bir şekilde erişmiş olmaları lazım.

3. taraf kişilere vermiyorlar diye biliyorum, sözleşmelerinde böyle yazıyordu sanırım. TurkNet'in veri tabanına bir şekilde erişmiş olmaları lazım.
1 senedir hiçbir şey yapmıyorlar haberleri olmasına rağmen. Muhtemelen verileri sattıkları için böyle.

Hala devam ediyor bu çözüm ürettikleri falan yok rezillik
Evet hala nadiren de olsa aradıkları oluyor. Arayan numaraların hepsini engelledim, rahatım. Ancak hala devam ediyor ve Türknet buna nasıl çözüm bulamıyor anlamış değilim. Kim bilir günde kaç tane insan dolandırılıyor belli değil.

Evet hala nadiren de olsa aradıkları oluyor. Arayan numaraların hepsini engelledim, rahatım. Ancak hala devam ediyor ve TurkNet buna nasıl çözüm bulamıyor anlamış değilim. Kim bilir günde kaç tane insan dolandırılıyor belli değil.

Ben de ilk aldığımda o tuzağa düşüyordum ama TurkNet desteğe yazdım kabul etmeyip ucu ucuna kurtuldum yani

85 TL'ye aldığım 100Mbps paketimin daha ilk ay faturasını ödedikten sonra bugün müşteri hizmetleri beni aradı. Eğer verdikleri teklifi kabul etmezsem faturamın 130 TL olacağını eğer ki Digitürk ile yaptıkları kampanyayı kabul edersem 104 TL olacağını söylediler. Ben de boş bulundum ve kabul ettim. Araştırdım ki kabul etmeyenlerin bazıları hiçbir şekilde fatura artışı olmamış. Yani buna ne denmeli? Dolandırıcılık mı, haysiyetsizlik mi, işgüzarlık mı? 85 TL diye aldığım paketi bir ay kullandıktan sonra 104 TL oldu........
Hocam birkaç ay önce Turknet kendisi bu dolandırıcılar biz değiliz diye paylaşım yapmıştı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı