TurkNet rezilliği

Ödemiyorum diyin, imzalamadıysanız zorla ödetebileceklerini sanmıyorum.
Peki teşekkür ederim. Bir sabah olsun da gerekli her yere başvuracağım.
Böyle bir sayfa var. Sakin kafa ile bakınca sahte olduğu çok belli. TurkNet neden bu sayfayı kapattırmıyor anlamış değilim. Ayrıca bunlar benim adımı soyadımı, abonelik numaramı nasıl biliyorlar?

Peki teşekkür ederim. Bir sabah olsun da gerekli her yere başvuracağım.
Böyle bir sayfa var. Sakin kafa ile bakınca sahte olduğu çok belli. TurkNet neden bu sayfayı kapattırmıyor anlamış değilim. Ayrıca bunlar benim adımı soyadımı, abonelik numaramı nasıl biliyorlar?

Bir şekilde TurkNet veritabanına erişmiş olabilirler.

Müşteri hizmetleri değildir, Türk Telekom'dur hocam o. TurkNet'in Digitürk ile bir anlaşması olduğunu hatırlamıyorum. Daha önce de bir arkadaşıma Türk Telekom arayıp işte böyle böyle biz TurkNet ile anlaşma yaptık bize geçin demişlerdi. Ayrıca başkalarından duyduğuma göre TurkNet kullanıcılarının portlarını vs. değiştiriyorlarmış.
Türk Telekom değil hocam emin olunuz. Ben zaten TT müşterisi iken bizi de arayıp sözde çok fahiş fiyatlarda zamlardan bahsedip gözümüzü korkutmaya çalıştılar, sonra da bize digitürk paketi dahil altyapımın desteklemediği hızları vaat ettiler. Elbette kabul etmedik sonra anladık arayanlar Türk Telekom değil ne yazık ki, bizzat dolandırıcılar....

TurkNet'in Digitürk gibi bir şirketle anlaşma yapacağını sanmıyorum. TurkNet nere, Digitürk nere.

Beni aradıklarında, Türknet'ten arıyorsanız müşteri hizmetleri olduğunuza dair telefonuma mesaj yollayın dedim. Ve yüzüme kapattılar, aynı kişiler 5-6 defa aradı, daha önce aradıklarının farkında bile değiller. Şikayet edeceğimi söyledim yine kapattılar. Anlamadığım şey TürkNet' ten önce kullandığım internet sağlayıcısında hiç böyle şeyler olmuyordu. TürkNet' ten sonra dolandırıcılar aramaya başladı. Kanmayın arkadaşlar.

Digitürk'ü aradık iptal ettirdik, bayağı bir sövdüm saydım(şu anlık kurtuldum galiba). TurkNet'e de bildirdim numarayı ve siteyi. Tamam biz anlık böyle bir şeye düştük ama bunlar bizim anne kızlık soy adına kadar bilgileri nasıl bilebiliyorlar arkadaş? Şimdi burada TurkNet'in hiç mi suçu yok. Bunlar arka planda bizim bilgilerimizi kimlere veriyorlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı