TurkNet'ten Netspeed'e geçiş tecrübem

Katılım
3 Mayıs 2014
Mesajlar
626
Makaleler
7
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selam arkadaşlar daha önce açtığım bir konuda TurkNet'ten başka bir ISS'ye geçmek istediğini Millenicom ile Netspeed arasında kaldığımı hangisini almam gerektiğini sormuştum çoğu kişi Netspeed demişti bu nedenle Netspeed'e geçiş yapmaya karar verdim.
Öncelikle Netspeed web sayfasına girip gerekli bilgileri doldurdum tabii ki eski ISS'den devre numaramı ve kimlik bilgilerini de forma girdim ve yolladım. Yaklaşık yarım saat sonra Netspeed müşteri hizmetleri tarafından arandım ve bilgilerimi kontrol ettikten sonra e-posta adresime hazır doldurulmuş 2 adet evrak PDF olarak geldi bunların çıktısını alıp imzaladım daha sonra kimlik fotokopisi ekleyerek hepsini Yurtiçi Kargo ile ücretsiz yolladım (MNG'de oluyor).

3 gün içerisinde evraklar firmaya ulaşmış oldu yine müşteri hizmetleri tarafından arandım sesli onayım alındı ve geçiş süreci başladı 48 saat sürebilir dendi fakat 24 saat içinde internet dahi kesilmeden geçiş tamamlandı bana SMS ile bilgi verildi ve modem şifresi gönderildi. Bilgileri modeme girdikten sonra hiçbir kesinti olmadan internetimi kullanmaya devam ettim ve aynı hızları alıyorum şunda hiçbir sıkıntı yok.
 
Merhaba hayırlı olsun :) ben de 3 ay önce aynı işlemi gerçekleştirmiştim geçiş 2 günde oldu. Hafta sonra kaçarak TurkNet'e döndüm maalesef bazı sebeplerden dolayı. Umarım sizin için sorunsuz bir deneyim olur.
 
Konuya bir güncelleme 2 aya yakındır kullanıyorum şuanda memnunum Türknet'ten hiç bir farkı yok geçecek arkadaşlara tavsiye ederim. Bence tek eksiği mobil uygulaması yok. Müşteri hizmetleri ile paket değişikliği için kayıt bıraktım hemen geri döndüler ve sıkıntısız paket değişikliği yaptım.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı