Ülke eski haline dönebilir mi?

Ya siz karıştırıyorsunuz bu ortamı provakatörlük yapmaktasınız size katılmıyorum lütfen susun hakaret edemezsiniz.
Sakin olun, forumdayız. Hakaret etmediğim halde 2 mesajdır küfür ediyorsun diyorsunuz. Ben kimseye hakaret etmedim, adaletine güvendiğim moderasyon üyeleri zaten gereğini yapmıştır.

Ülke artık düzelemez ben onların geldiği zamanları az biraz hatırlıyorum. En az 10 sene belki 15 lazım ülke diye bir şey kalmadığı için.
10 ve 15 sene çok uzun bir süre değil. Zaten 5 seneden aşağısında ülkeyi düzelteceğini söyleyen hayal satıyordur. Atatürk Osmanlının enkazını 1 ayda kaldırmadı. İlk önce mevcut iktidarın açtığı sıkıntılar düzeltilmeli ki bu en az 5 sene alacak; daha sonra diğer medeniyetlerin seviyesine gelinmeli ki bu da en az 10 sene alacak, en az 15 sene eder.

Konuyu açtıktan sonra uyuya kalmışım :D yorumlarınızın hepsini okudum. Bu durumu bir an önce değiştirmemiz gerekiyor arkadaşlar ciddi anlamda, başka türlü ülkede adam kalmayacak. Doktoru gidiyor mühendisi gidiyor bilim insanı gidiyor. Böyle giderse tüm değerlerimizi kaybedeceğiz.

Ülke ite köpeğe emanet edilmezse neden olmasın, duzelmesin bile ama ite köpeğe de peşkeş olmasın. O kadar akıl almaz pislikleri var ki en alttan en üste doğru, ülkenin neden bu acınası hallerde olduğu belli oluyor. Bilyeden daha önemsiz bir vekilimahluk, kaç bin dolarlarla rüşvet yemiş, kim bilir üstteki Gollumlar ne halt yediler? Düzelir muzelir, ebedi olacak değil ya, ama önce pisliklerin temizlenmesi ve halkın önünde süründürülmesi gerekir onların halka zamanında yaptığı gibi.

Dostum her ideolojik fikir insanlara umut bağlayıp hayatta tutuyor tabi ki eskisinden iyi olabilir lakin iktidarların değişmesinin öteside mahkemelerce devam eden muhim davalar var. Onun haricinde güven ve ilerisi görülebilen coğulcu bi demokrasi kurarsın hal olur çokta şey yapmayın yapmak isteyince emek sarfedince her şey oluyor . Her yıl kaç bin tane ekonomi mezunu veriyoruz herkes toplanıp bir karar alsa tak diye rahata çıkarız en kötü

Yahu bu konuda çok dram yapmayın şuan faiz %13 yeni gelen hükümet faizi %25 yapsa dolar direk 6 civarına düşecek ve aynı zamanda iktidar değişeceği için ciddi bir yatırımda gelecek. Ümidinizi kaybetmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı