Dissient
Megapat
Yoo, şükrediyoruz ülkenin durumuna. Daha ne yapalım yahu?Siz birbirinizi mi trolluyorsunuz?
Mesela ben okuyorum ama istemiyorum.
Yoo, şükrediyoruz ülkenin durumuna. Daha ne yapalım yahu?Siz birbirinizi mi trolluyorsunuz?
Mesela ben okuyorum ama istemiyorum.
Yoo, şükrediyoruz ülkenin durumuna. Daha ne yapalım yahu?
Olay imam hatiplerin kötü olması, dini eğitimin yanlış olması falan değil. Bundan 20 yıl önce insanlar kapalı diye torpili olsa bile işe alınmıyordu. Bu kafada bir yönetim gelirse o imam hatipler başınızı yakabilir. Dindar yobaz kadar ateist yobaz da var ülkede.Mesela ben okuyorum ama istemiyorum.
Şimdi dizi izleyip yatacağım için uzatmıyorum çok. Sarmadı zaten baştan belliydi. Ama şükürün gücünü hafife alma, derim sana. Bir deve için kavimler helak eden Allah bir dua için bu milleti yükseltebilir de.Şükür arkadaşım şükür. Ateist olmamam dışında bir sorun yok. Sana ne anlatsam aynı şeyi söyleyip geçiyorsun yahu. Biraz objektif ol be birader. Ama yine de şükür, şükür bismillah. Elhamdülillah şükür. Şükretmeye devam et.
Siz birbirinizi mi trolluyorsunuz?
Olay imam hatiplerin kötü olması, dini eğitimin yanlış olması falan değil. Bundan 20 yıl önce insanlar kapalı diye torpili olsa bile işe alınmıyordu. Bu kafada bir yönetim gelirse o imam hatipler başınızı yakabilir. Dindar yobaz kadar ateist yobaz da var ülkede.
Şimdi dizi izleyip yatacağım için uzatmıyorum çok. Sarmadı zaten baştan belliydi. Ama şükürün gücünü hafife alma, derim sana. Bir deve için kavimler helak eden Allah bir dua için bu milleti yükseltebilir de.
Şimdi dizi izleyip yatacağım için uzatmıyorum çok. Sarmadı zaten baştan belliydi. Ama şükürün gücünü hafife alma, derim sana. Bir deve için kavimler helak eden Allah bir dua için bu milleti yükseltebilir de.
Hayır. Siz Atatürk'e zıt dediniz. Ben de ona kalırsa onun yaptığı da zıt dedim.Ha uzun süre kullanılınca doğru oluyorsa direkt Tengriciliğe dönelim, binlerce yıl bu şekilde yönetildik sonuçta.
Sana bir şey söyleyeyim mi? Harp okulu mülakatlarında şeriattan bahsedersen hayallerine veda edersin. Eğer ülke yönetimi 20 yıl önceki gibi olursa bırak şeriatı, seçmeyi düşündüğün imam hatip lisesinden bile fişlerler seni.
Bilmediğin sularda çok emin kulaçlarla yüzüyorsun, yapma. Adam fişlemek bizim ata sporumuz haline geldi.
Ben ve ailem toplamıyoruz. Onun için şimdilik çok umrumda değil toplayanlar. Ama şunu diyecem. Şu an işsizlik sorunum var pandemi yüzünden. Onun dışında bir sıkıntı yok gibi. Allah'a şükür. Ama hayat zorlaşıyor malesef. Din ve devleti neden ayrı da olsa ayran da olsa fark etmez. Çünkü millet ''fırfır'' gibi. Onun için biraz ufkunu açıp olaya bu yönden bakın. Şükür etmeniz iyi bir şey tabii. Takdir ettim sizi.Şükrü elbette hafife almıyorum. İnancım gereği gücünün de farkındayım. Ama din ve devlet işleri her zaman ayrı yürütülmeli. En azından şu anki yönetim biçiminde. Millete şükretmeyi aşılayıp da çöplerden yemek toplatarak olmuyor bu işler.
Eğitim, öğretim, adalet.
Sence gerçekten lise mezunu adamın daha fazla kazanması adaletsizlik mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.