Ülkem neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etme. Bunun yöntemleri var. Ağır ağır zamanla olur böyle şeyler. Atatürk'de öyle yapmadı mı?
Atatürk ülkeye laiklik getirdi sen ise şeriat gelsin diyorsun. Adamın istediğinin tam tersini istiyorsun.

Sana göre "düzgün"le başkasına göre "düzgün" farklı olabilir.

Alakasız, bizim halkımız yokluk çekmeyi seven bir halk. Bırakıyoruz çeksinler. Tarihten ders alamayan tek millet.

İyi de bu halkın bir yeni nesili daha olmayacak mı? 10, hadi diyelim 20 sene sonra eski halkımızdan eser kalmaz bence.

Bakarsınız Z kuşağı bile kalkındırır ülkeyi. Çok karamsar bakıyorsunuz.

Atatürk ülkeye laiklik getirdi sen ise şeriat gelsin diyorsun. Adamın istediğinin tam tersini istiyorsun.

Sana göre "düzgün"le başkasına göre "düzgün" farklı olabilir.
Bana göre düzgün ile başkasına göre düzgün farklı olabilir elbet.

Atatürk ülkeye laiklik getirdi ama ona kalırsa 600 yıllık imparatorluğa tersti. Bizim düşüncemiz ise 100. yılına ulaşmamış bir devleti şeriat ile yönetmek. Ama şuanlık uygulayabilecek adam yok. Ülkenin durumunu biliyorsun.

Farkındalığı yüksek insanları hiç sevmiyorum. Örnek; @Dissient

Dedigini iyi mi kotu mu anlamadım, 17 gunde TYT bitirme challenge yapmaya başladım. 17 gün sonra MSÜ var.

Dedigini iyi mi kotu mu anlamadım, 17 gunde TYT bitirme challenge yapmaya başladım. 17 gün sonra MSÜ var.

Sıfırdan TYT kimya fizik tarih coğrafya ve dil bilgisi bitirmeye çalışıyorum.🤢🤢🤮🤮🤮

Farkındalığı yüksek insanları hiç sevmiyorum. Örnek; @Dissient
Neden arkadaşım? Senin savunduğun paşalar keyif sürecek, ben ve bu ülkenin her bir vatandaşı da yerlerde sürünecek öyle mi? Ülkede çok büyük bir sınıf ayrımcılığı var. Zengin çok zengin, fakir ise çok fakir. Bunu şükürle, Allah ile, namaz ile yoksayamayız. Bunları elbette yapacağız; ama nedenini de sorgulayacağız. Senin gibi tuzu kuru olan herkes kötü durumda olanlara şükretmesini söyledikçe bu ülke yerinde sayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı