Ülkemizde sapıklar neden bu kadar fazla?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsi yürek dağlayan vakalar ancak ben en çok Maria Ladenburger'ın cinayetine üzüldüm.
Kız gönüllü olarak mültecilere yardım etmiş, onlara yemek, su vermiş pansuman yapmış ve Afgan uyruklu bir kişi tarafından tecavüz edilerek öldürülmüş.

Lanet olsun böyle dünyaya..
Afganların 5 kuruş değeri yok gözümde. Ferhunde olayından sonra afganlara karşı aşırı bir ırkçılık oluştu içimde. Soyları kurusa asla üzülmem. Geçenlerde de deep webde gördüm, adam çocuklarını ve karısını boğmuş sonra kendini öldürmüş. Hadi kendini öldüreceksin de o çocuklardan ve karından ne istiyorsun. 5 - 6 Yaşındaki çocuğu öldürmek nedir. Tanrı gerçekte varsa böyle bir milleti en kısa sürede yok eder umarım.

Merak ettim acaba Fake misiniz? (Afedersiniz Sapkın bir Yobaz Değilim)

Kanımızda itlik çakallıktan bol bir şey yok ne beklersin.
Hocam benim okuduğum okullarla ne çakallar ne kanı bozuk tahta kuruları gördüm varya görseniz düşüncelerinizi hiç düşünemiyorum. Okulların isimlerini vereyim şimdiden YKB Okulu Ataşehir, HLO Okulu Ataşehir, NCMTAL Ataşehir ve son olarakta DSMTAL Ataşehir. Lağım fareleri dediğim yerlerde ciritler atıyordu.

Hocam benim okuduğum okullarla ne çakallar ne kanı bozuk tahta kuruları gördüm varya görseniz düşüncelerinizi hiç düşünemiyorum. Okulların isimlerini vereyim şimdiden YKB Okulu Ataşehir, HLO Okulu Ataşehir, NCMTAL Ataşehir ve son olarakta DSMTAL Ataşehir. Lağım fareleri dediğim yerlerde ciritler atıyordu.
İsim vermene gerek yok. Ülkenin her yerinde var bunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı