Ülkemizde sapıklar neden bu kadar fazla?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi trollemişsin gülmekten bu mesajı zorla yazıyorum İslam dini bu değil daha İslam'dan zerre haberin yok ama yine de açıklayıyım 1. İslam'da zorlama yoktur 2. İslam'da kadınları köle gibi kullanın demiyor 3. kız çocuklarını okumasını engelleyip evlendirin demiyor 4. kız çocuklarını taciz edin demiyor ayrıca buradaki 4 maddenin hepsinin aksini yapmak büyük günah ve kul hakkı ihlali umarım bunları kafanıza alıp gelişirsiniz.

Bir musibet bin nasihattan iyiymiş bırakın arkadaş kendisi öğrensin.
 
Hayır Türk aile yapısı aslında kız çocuğunu el üstünde tutup değer verildiğinden dolayı iş yaptırmayıp zarar gelmesini engellemeye çalışır. Ev işlerine yardım etmek ailenin her üyesine düştüğü için es geçerek hobi olarak zarif yapılması zor olan sanatları yapması istenir çünkü altın parlamadıktan sonra diğer metallerden farkı olmaz. Erkek çocukları aynı şekilde eşini çocuklarını el üstünde tutup koruyacak biçimde yetiştirilip eline beline diline sahip çıkması öğüdü ile büyütülür bir iş edinip o işte iyi olması istenir çünkü bu onun ne kadar iyi olabileceğinin bir göstergesidir.

Uzun lafın kısası yanlış değişim, yanlış Avrupa tarzı hayata geçiş, aile yapısının bozulması ve bilinçsizlik.

Virgül vb. noktalama işaretleri gözümden kaçmış olabilir kusura bakmayın.

Daha kibar biçimde açıkladığınız için teşekkür ederim :)
 
1 ila 5 saniye arasında rahatsız olmazsın da sürekli adam yüzüne melül melül bakıyorsa bir sorun olduğunu anlarsın.
Her zaman kötü düşünmeyin biraz hayra yorun kimisi cennet bahçesini o yüzde görürmüş ama rahatsız edici bir bakış varsa zaten bunu yapan zarganaya rahatsız olduğunuzu belirtmek daha büyük bir soruna yol açacağından uzaklaşmak en iyisi
 
Siz kendinize bakılıyor zannediyorsunuz diye insanlar tavus kuşu gibi kafalarını kuma mı gömecekler? Onun sana baktığını söylüyorsan o zaman demek ki sende ona bakıyorsunuz, adamda rahatsız oluyor belki.
 
Aynı şeyi kızlarda gördüm, yiyecek gibi bakıyorlar bazıları. Edep haya kalmamış ülkede(!), kadın erkek fark etmiyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı