Ülkenin gelebileceği son mizah seviyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mizah küfürle olmaz.
Neye göre olmaz? Kime göre olmaz.

Buna bir cevap verirsen iyi olur. Öznel yargılarını bana dayatamazsın. İsteyen izler, istemeyen izlemez. Bu kadar basit.

Buna rağmen izleyen de sizin gibi kitle.
 
Program adamın kendi fikiri değil mi ve kendisi ortaya çıkarmamış mı ben mi yanlış biliyorum?

Bilmiyorum, kendisi yapmışsa helal olsun, mizahımızı ilerletti.

Neye göre olmaz? Kime göre olmaz.

Buna bir cevap verirsen iyi olur. Öznel yargılarını bana dayatamazsın. İsteyen izler, istemeyen izlemez. Bu kadar basit.

Buna rağmen izleyen de sizin gibi kitle.

Peki, mizah küfürle olur, destekleyin o adamı, Avrupa'da mizah ülkesi olarak biliniriz.
 
Bir inancım yok ama olsaydı size yemin edebilirdim ki bu program tamamen kurgu. Sahnede kaldırılanların büyük çoğunluğu önceden seçilmiş.
 
Bir de reklam şöyle miras peşindeyim. Gülerler ve gülüncek bir şey yoktur.
 
Selam, biliyorsunuz ülkemiz mizah yapmayı seven bir ülke, herkes mizah yapmayı sever ama bir yere kadar, şu olaydan sonra ülkede mizah benim için bitmiştir:

Eki Görüntüle 933413

Mizahın tanımı eğlendirmek, güldürmek ve birine, bir davranışa incitmeksizin takılmak ereğini güden ince alay, fakat bazı insanlar mizahı küfrederek, +18 konuşmalar, bel altı şakalar yaparak insanları güldürdüklerini zannediyorlar. Mizah bu değildir, bakın Aykut Elmas'a, küfrettiği vinelar olsa da son vineları küfürsüz neredeyse ve gerçekten komikler, güldürüyor yani. Ama bu programda gördüğünüz kıvırcık saçlı abimiz küfrederek, bel altı espri yaparak insanları güldürdüğünü zannediyor. Ayrıca bu içeriği parayla izliyoruz, yani adamlar hem küfür ederek mizah yaptığını zannediyor, hem de bunu parayla yayınlıyorlar. İyiymiş.

İşte emek olsa neyse, ama adam kameranın karşısına çıkıp, 20-30 tane seyirci toplayıp bel altı espriler yapıyor ve komik değil. Ben de yaparım, kameranın karşısına çıkıp seyircinin karşısına küfür etmek, +18 muhabbet edip bel altı espri yapmak zor değil. İşin komik tarafı insanlar buna gülüyor ve komik olduklarını zannediyor.

Başka bir şey demek istemiyorum, sizler bu program hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ülkedeki genel mizah seviyesi zaten düşük, her zaman böyle olacak. Bu sebepten gruplaşan topluluklar dahi var, kendi grubumdan örnek vererek söylüyorum. Mizah seviyesi bir insanın kültür seviyesini gösterir. Ülkedeki kültür seviyesi de malum.
 
Adnan Oktar'ın kedicikleri gibi, her halta gülüyorlar.
IMG_20210321_182120.jpg
Anlık seyirciler.
 
Ya tamam kapat konuyu, mizah küfürle olmaz bunu bilsinler yeter.
Ben konuyu niye kapatayım? Siz başlattınız. Ben niye bitireyim?

Mizah somut kavram değil ki kuralları olsun. Bir çocuk oyun hamurunu nasıl istediği şekilde getirip onunla eğleniyor ise, mizahşör arkadaşlarımız da mizah denilen soyut kavramı istediği şekile sokup onunla eğleniyor. Bunu da halka açık gösteri haline getirip para kazanıyor.

Bu kadar basit. Ama at gözlüklerinden göremiyor olabilirsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı