Ümit Özdağ'dan Atatürk'ü anmayan imama sert tepki

Papağan gibi ikide bir aynı şeyi demek yerine elinin altında bulunan internetle gidip araştırabilrsin dediklerimi. Ama o zaman bir bilgi öğrenirsin değil mi? Olmaz, sen önüne çıkana körü körüne inan küçük dostum. Daha fazla uğraşmayacağım senle. Mantıklı bir argüman sunamayıp hakarete başvuruyorsun. Göz ardı listeme hoş geldin.

Hatta hutbenin içindeki 8 kelime sadece Zafer Bayramı'nı belirtiyor, diğerleri 26 Ağustos 1071 tarihli Malazgirt Savaşı zaferimizle ilgili.

Dosya Ekleri

• Zaferlerimizin Ardındaki Ruh ve Mana.pdf
    342,6 KB · Görüntüleme: 43
Ümit Özdağ'ın bu tür davranışlarda bulunması, partide MHP-AKP artığı insanların olması veya üslubu falan gram umurumda değil; kendisi kaçak göçmen ve mülteci problemini sürekli kamuoyunda tuttuğu için sonuna kadar siyasi arenada kalmalı. Oy veririm veya vermem demiyorum ama sürekli bu adamın gündem olması hoşuma gidiyor.

Hutbede konuşmak hutbeyi bozar. Bir kişi konuşursa cuma sevabı gider öğle namazına dönüşür o namaz. Bu arada bizim imam anmıştı. Çıkışta da neden Atatürk'ü övdün diye dayak yiyecekti. Ayırdık ama neden imam Atatürk'ü övdü diye celallendiler hala anlayamadım.

Atatürk'ün ruhuna neden zorla Fatih'a okunacak onu anlamış değilim. Bana biraz şov gibi geldi. Zira Atamız, Kur-an'ın gökten indiğine inanmıyor. Beşeri bir yazın olarak görüyor.

Ki Atatürk'ün dini inancı kimseyi ilgilendirmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Atatürk Müslüman mıydı şumuydu bumuydu beni ilgilendirmez ama dinlerin kökenini hep merak etmişimdir.
efsane bir kitap yaşayan tarih muazzez ilmiye çığ
Kur'an, İncil ve Tevrat'ın Sumer'deki Kökeni (Kapak değişebilir) Kur'an, İncil ve Tevrat'ın Sumer'deki Kökeni (Kapak değişebilir) : Muazzez İlmiye Çığ: Amazon.com.tr: Kitap

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı