Uyanırken çok yorgun olmak neden olur?

Hafta içi ve hafta sonu olarak ikiye ayırıyorum.

Hafta içi:
7.30 Kalk
7.35 Diş fırçala
7.40 Kıyafet giy
7.45
8.05 Okula git
15.40 Eve gel
15.45 30Dk Dinlen
16.15 bilgisayarı aç
16.16 Ders çalış
20.00 Spora git
21.00 Eve gel
21.15 Kitap oku
22.00 Takıl

Hafta sonuda aynı.
Hocam listeye bakarsak testesteron seviyeniz masturbasyon yoksa eger gayet guze olmali. Sanirsam Yks ustunuze cok gelmis olabilir gununuze renk katabilcek birseyler ekleyin size mutluluk veya ulan iyiki yasiyomusum lan dedirtecek aktivite bir tek spor var siz makine degilsiniz hocam birazcik kendinize zaman ayirabilirsiniz kisa sureligine belkide toparlanmaniza yardimci olur. Programa arada degisiklik ekleyip biraz Anne Babanizla cay sohbeti yapin tatsiz olsa bile baska canlilarla iletisimde bulunmak insana en coknmutluluk veren seydir.

Hocam listeye bakarsak testosteron seviyeniz masturbasyon yoksa eger gayet guze olmali. Sanirsam YKS ustunuze cok gelmis olabilir gununuze renk katabilecek bir şeyler ekleyin size mutluluk veya ulan iyi ki yasiyormusum lan dedirtecek aktivite bir tek spor var siz makine degilsiniz hocam birazcik kendinize zaman ayirabilirsiniz kisa sureligine belki de toparlanmaniza yardimci olur. Programa arada degisiklik ekleyip biraz Anne Babanizla cay sohbeti yapin tatsiz olsa bile baska canlilarla iletisimde bulunmak insana en coknmutluluk veren seydir.

Hocam en sonda takıl derken dediklerini kast etmiştim, bir sürü aktivite eklemiştim hiçbiri işe yaramadı. Bazen sonsuza kadar uyumak istiyorum, bir daha da uyanmamak.

Bunu düzeltmek için ne yapmalıyım? Prozac alıyorum zaten.
Son kontrolünüzden bu yana bazı şeyler değişmiş olabilir. Sınav dönemindeyseniz stressiz bir yaşama geçmeniz lazım. Eğer hekimin tedavisinden memnun değilseniz hekiminizi değiştirin. Burada yazıp çizeceğimiz şeyler başka sorunlara yol açabilir.

Son kontrolünüzden bu yana bazı şeyler değişmiş olabilir. Sınav dönemindeyseniz stressiz bir yaşama geçmeniz lazım. Eğer hekimin tedavisinden memnun değilseniz hekiminizi değiştirin. Burada yazıp çizeceğimiz şeyler başka sorunlara yol açabilir.

Stressiz yaşam benim için bir seçenek değil, en son 1 ay önce kontrole gittim. Hekimden memnunum, sadece böyle yaşamak istemiyorum.

Stressiz yaşam benim için bir seçenek değil, en son 1 ay önce kontrole gittim. Hekimden memnunum, sadece böyle yaşamak istemiyorum.
Stressiz yaşam neden sizin için bir seçenek değil merak ettim doğrusu. Stress sizi yiyip bitiriyor şu an gördüğüm kadarıyla.

Kurtuluşu ancak bu şekilde elde edebilirim.
Hocam beyniniz stresi hayatta kalma ic gudusune donusturmus kisaca demek istedigim yasamak istiyorsam basarmak istiyorsam stresli ve tedirgin olmaliyim ki buda baya buyuk bir overthinking selalesi herseyi her olayi dusunmek gibi bir takintiniz varsaki buda arti bir kanit. YKS yuzunden gerilen sinirlerinizi biraz yatistirmak lazim.

Kurtuluşu ancak bu şekilde elde edebilirim.
Dini amaçlar için mi kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz? Yoksa akademik başarı için mi? Stress yok edilmesi gereken bir ajandır. İnsan ve hayvan sağlığına yararlı değildir. Uzun süreli maruziyet sorunlara yol açabilir.

Dini amaçlar için mi kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz? Yoksa akademik başarı için mi? Stress yok edilmesi gereken bir ajandır. İnsan ve hayvan sağlığına yararlı değildir. Uzun süreli maruziyet sorunlara yol açabilir.

Tanrı'ya inanmıyorum, akademik başarı diyebiliriz. Stres kurtulabileceğim bir şey değil, beynime kişiliğime yapışmış bir parça.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı