Uzaylılar gerçek mi?

ABD bile resmen kabul etti. Şu belgeseli izleyiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Dünyadaki denge başka gezegenlerde de tutarsa yaşam başlayabilir ama bu çok ince bir çizgi. Gezegende doğru sıcaklık olursa belki küçük tepkimelerle tek hücreli canlılar oluşmaya başlar. (bu konularda çok bilgili değilim. İnternette okuduğum, aklımda kalan 1 2 şeyi yazdım)

Uzaylılar yalan diyenler, neden başka gezenlerde yaşam olmayacağı kanısına bu kadar bağlısınız?
 
Amerikan filmlerinde gösterilen koca kafalı, süper zekalı ve ufolar ile dolaşan uzaylılar olduğunu sanmıyorum. Fakat diğer gezegenlerde "hayvan" kategorisine girecek küçük canlılar olduğunu düşünüyorum. Bunlar kurbağa boyutunda veya karınca boyutlarında canlılar olabilirler.

Süper zekalı uzaylıların olduğunu hiç sanmıyorum fakat yakında bu uzaylı türü ile bir savaşa gireceğimizi tahmin edebiliyorum. İki yıl içinde yaşanabilir. Milyonlarca insan ölecek fakat katilimiz gerçekten insan yapımı ufolarla gelen uzaylılar mı olacak? Hayatta kalırsak göreceğiz.
 
Daha belirlenememiş boyutlar, gezegenler ve buna benzer birçok şey varken cidden tek olduğumuzu düşünen var mı? En basitinden 3 tane mısır piramitleri neden Orion takım yıldızına bakıyor ve marsta ki piramitler yine Orion takım yıldızına bakıyor? Her şeyden önce bu tür şeylerin sorgulanması araştırılması gerek bu konuda oğuz sasiyi izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Onlara göre mikroorganizma'dan farkımız yoktur. Bizler 90-120 IQ arası canlılarız onlar belki milyon IQ'ya sahip. Ay'ın arka yüzeyine mesela neden hala gidilemedi? NASA Ay'a gittiği zaman neden montajlı görüntüler paylaşıp tüm görüntüleri paylaşamadı bunları sorgulayan oldu mu? Apollo filmlerini izlemenizi öneririm birebir gerçek görüntüler ile yapılmış bir film, bunlara ek olarak Ay'ın arka yüzeyinde (karanlık yüzeyinde) geçit gibi yerleşim yerleri gibi birçok şey bulundu insanoğlu mu oraya gidip bunları yaptı veya marsta ki piramitleri insanoğlumu Mars'a gidip yaptı? Bu tür konular da her zaman araştırmayı seven birisi olmuşumdur onlara göre bizlerde uzaylıyız ve mikroorganizma'dan farkımız yok bence. Gri varlıkların da ABD ile anlaşmalar sağlayıp bazı teknolojik bilgiler verdiği ve karşılığında insanları incelemek için kaçırılma gibi olayların yaşanıldığı da biliniyor hatta bunlarla ilgili çok dehşet ve gerçekte de yaşanılmış filmler mevcut. Fire in the sky filmini önerebilirim gerçek yaşamdan esintilenerek çekilmiş bir film korku severler içinde Dark skies filmini önerebilirim.
 
Merhaba hocalarım. Haber dinliyorken uzaylılarla ilgili bir haber yayınlamışlar. Ufo'nun görüntülerini yayınlamışlar ve pentagon onaylamış. Sizce uzaylılar gerçek mi? Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?

Açıkçası benim fikrim yalan olduğu. Ya ben merak ediyorum neden yabancı cisim diye vurmuyorlar? İzinsiz uçuş nedeniyle patlatın gitsin. Bunların gerçek olduğunu sanmıyorum. Senaristlere para çıkıyor işte. Para veriyorlar vurmayın bizi aksiyon yaratalım diye deseler anca öyle vurmazlar ki bence öyle. Daha insanlar birbirini bizim sınırımıza girdi diye vuruyorken böyle şeylerde videoya çekmelerinin gerçekliğinden şüphe ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Şu koskoca evrene baktığımızda uzaylılar veya başka varlıklar yok demek saçmalık olarak geliyor bana, sırf biz şu anlık keşfedemedik diye katrilyonlarca gezegende sadece dünya da mı yaşam var ? Lanet olsun adamım!
 
Olabilir ancak bunun ihtimali göz önünde bulundurulduğunda uzaylılar olsa dahi bizimle iletişim kurma olasılığı oldukça düşüktür.
Bir gezegende yaşam formunun oluşması milyarlarca yıl alabilir. Yaşam formu oluştuğunda ise sırada akıllı yaşam formuna evrimleşme vardır ancak bu canlılar bu aşamaya geçemeden bir felaketle vs. yok olabilir, örneğin dinozorlar.
Bu sadece bir olasılıktı işin içinde başka bir sürü olasılık var, uzaylılar eğer varlarsa da -ki bence varlar- bizimle iletişim kurma ihtimalleri çok düşüktür.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı