VAC Ban Neden Alınır?

Waznx

Kilopat
Katılım
18 Ocak 2017
Mesajlar
523
Makaleler
3
Çözümler
4
Merhaba arkadaşlar,

Sorunum rekabetçi atarken 2. maçta yada 1. maçta önüme VAC Ban hata kutucuğu çıkıyor ve menüye atıyor. Sonrasında ne kadar oyuna girmeye çalışsam da direkt bu hatayı alıyorum. Sebebi artık Windows'u orijinal yapan KMS, Loader tarzı programlar mı yoksa başka bir şey mi acaba diye düşündüm lakin bir kanıya ulaşamadım. Beni bu konu aydınlatırsanız sevinirim. Ek olarak KMS ve loader kullanıp CS:GO oynayan arkadaş varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ana menüde ve steam profilinde kırmızı bir uyarı görüyorsan VAC yemişsin. Oyun dosyalarında değişiklik yaptıysan veya hile kullandıysan nedeni bunlardan biri olabilir.
 
Oyunlarda hile yaparsan, oyun dosyalarına müdahale edecek program indirirsen veya varsa VAC Ban yersin.
 
Son düzenleme:
Kalıcı değil, maç esnasında atıldığım için bir süre ceza alıp giremiyorum lakin geçtikten sonra girip devam edebiliyorum aynı hesapla. Ama bu hata olur olmadık yerde tekrarlıyor kendini. Normal modlarda (Ölüm Maçı vb.) hiç sıkıntı olmadan devam ediyor.
 
Kalıcı değil, maç esnasında atıldığım için bir süre ceza alıp giremiyorum lakin geçtikten sonra girip devam edebiliyorum aynı hesapla. Ama bu hata olur olmadık yerde tekrarlıyor kendini. Normal modlarda (Ölüm Maçı vb.) hiç sıkıntı olmadan devam ediyor.
Rekabetçi banı yemiş olmayasın?
 
@Jira Yok hocam sanmıyorum çünkü banın zamanı geçince hemen tekrar girebiliyorum. Dediğim gibi dengesiz bir zamanı var bazen hiç vermiyor mesela bazen 1. maçta bazen 2.. Kalıcı yada rekabetçi banı yemiş olsam anlarım ama boşa ban yiyip duruyorum. Format attım bakalım bilgisayara olmazsa bilgilendiririm belki eski sistemde Vac olarak gören bir şey vardı. Ccleaner tarzı programlar sıkıntı eder mi peki? Derken bir üst yorumda okuduğuma göre evet. Teşekkürler.

@Butschi Teşekkürler hocam makaleyi okuduğuma göre Ccleaner türevi programlar hata sebebi olabiliyormuş. Benimde sürekli kullandığım bir program hatta şuan bile yüklü lakin kaldırdım bakalım indirmelim bitince rekabetçi gireceğim duruma göre haber edeceğim.
 
Yok hocam sanmıyorum çünkü banın zamanı geçince hemen tekrar girebiliyorum. Dediğim gibi dengesiz bir zamanı var bazen hiç vermiyor mesela bazen 1. maçta bazen 2.. Kalıcı yada rekabetçi banı yemiş olsam anlarım ama boşa ban yiyip duruyorum. Format attım bakalım bilgisayara olmazsa bilgilendiririm belki eski sistemde Vac olarak gören bir şey vardı. Ccleaner tarzı programlar sıkıntı eder mi peki? Derken bir üst yorumda okuduğuma göre evet. Teşekkürler.
Öyle demedim hocam, mesela rekabetçi den çıkınca veya kendi arkadaşını öldürünce ban veriyor. Onu demek istedim. Bide ilk 10 maçı tamamladınız mı?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı