Valorant mı CS:GO mu?

Valorant'ta Marshall silahında dürbünsüz atılan mermiler dümdüz hiçbir şekilde sekmeden gidiyor. İlk denediğimde çok şaşırmıştım nasıl olur diye. Hatta inanmayan varsa aşağıdaki videoda ilk saniyelere baksın, dümdüz gidiyor mermi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl ya CS:GO'da yüzlerce ssg ile adam vurmuşumdur ama Valorant'ta Marshall ile durbunsuz cok az vurabildim.

Nasıl ya CS:GO'da yüzlerce ssg ile adam vurmuşumdur ama Valorant'ta Marshall ile durbunsuz cok az vurabildim.

Hocam o ayrı konu :D. Ben de SSG ile daha çok vuruyorum ama CS'nin mekaniklerine alıştığım için. Demek istediğim Marshall'ın mermilerinin dümdüz gitmesiydi. Zorluk kişiye göre değişir. Hatta videodaki arkadaşa zor gelmediği kesin :D.

Neden CS:GO?
-Skin fiyatları ucuz her bütçeye hizmet ediyor.
-FPS oyunlarının atası.
-Daha mantıklı mekanikler, Valorant'daki gibi takımda smoke yok flash yok gibi saçmalıklar yok.
-Sade ve gerçekçi, grafikler açısından göz yormuyor ve göze hitap ediyor.
-Saçma sapan silah mekanikleri yok Valorant'daki gibi her silah HS tek atmıyor ve Valorant'daki karakterlerin boyutları da gerçekten çok büyük.
-Seçkin üstliglerdeki kitlesi çok daha zevkli ve eğlenceli.
-TR serveri yok.
-Oyun herhafta kasa ve yanında her level atladığında şansa bağlı olarak skin veya grafiti veriyor, o kasaları satıp aldığım çok oyun var.
-Goat xantares.

Aslında iki oyunu karşılaştırmak sççok doğru değil çünkü bu LoL vs DotA gibi bir şey değil bazı noktada mekanikler çok ayrılıyor ama velet Valorant kitlesi oyunu yücelttiği için csgo>valo öznel değil nesnel.

Dipnot: Hayatımda daha kötü bir AWP mekaniği içeren FPS oyunu görmedim ciddi diyorum, op kadar saçma bir silah yok.
Gördüğüm en saçma CS:GO Valorant karşılaştırmasıydı. İsterseniz madde madde açıklayarak ne kadar saçma olduğunu göstereyim. Beni toxic Valorant fanı sanmamanız için söyleyeyim, 1800 saat CS:GO'ya sahibim ve şuan anlık olarak Valorant oynamaktan daha çok zevk aldığım için Valorant oynuyorum. Bu benim zevkim. Kalkıpta Valorant'ı seviyorum diye CS:GO oynayan birisine söylediğim bir lafı bile bulamazsınız, çünkü tercih meselesi.
-Skin fiyatları ucuz her bütçeye hizmet ediyor.
Bu madde haklı, özellikle Türkiye ekonomik durumuna bakarsak CS:GO'da envanter dizmek daha kolay. Ama burada CS:GO Prime'ın 250 lira olduğunu hatırlamak lazım, ki buradaki CS:GO fanatikleri Prime'ın oyun zevki için çok önemli olduğunu bilmesi gerekli.
-FPS oyunlarının atası.
Açıkçası bu maddeyi okuyunca kahkaha koparmak istedim ama ortam müsait olmadığından sadece tebessüm ettim. Önemli olan oyunların atası olmak ise sizi Half Life'ta 1v1'e davet ediyorum.
-Daha mantıklı mekanikler, Valorant'daki gibi takımda smoke yok flash yok gibi saçmalıklar yok.
Burada yine batırmışsın. CS:GO'da olmayan taktiksel çeşitliliği iyi bir şey gibi göstermeye çalışıyorsun. Bomba round başı takımdaki troll rusa düşünce görürsün sen.
-Sade ve gerçekçi, grafikler açısından göz yormuyor ve göze hitap ediyor.
Bu tamamen kişisel bir tercih. Kimisi "sade" bir tasarlama ister kimisi farklı ister.
Saçma sapan silah mekanikleri yok Valorant'daki gibi her silah HS tek atmıyor ve Valorant'daki karakterlerin boyutları da gerçekten çok büyük.
Saçma sapan silah mekaniklerini açarsanız memnun olurum. Valorant'ta tüm silahların HS tek attığını söylemişsin fakat yok öyle bir şey. Hadi pistol'leri geçtim, Vandal ve Phantom'un arasındaki en büyük fark Phantom'un uzak mesafede tek hs atmaması. Ayrıca spectre ve stinger gibi silahlarla HS tek atmaya çalışırsanız maçı 0 kille bitirirsiniz. Spectre full zırhlı birisini yakın mesafe olmak şartıyla 2 HS 1 body civarında öldürüyor. Bu kadarı yeterli sanırım.
-Seçkin üstliglerdeki kitlesi çok daha zevkli ve eğlenceli.
Haklı.
-TR serveri yok.
Ee? TR server'ı olup olmaması senin için ne değiştirir? Bunu Valorant'ın eksisi olarak gördüğün için direkt Valorant içinden örnek vereyim, orada kocaman sunucu değiştirme tuşu var ve Frankfurt'tan tut Tokyo'ya kadar istediğin sunucuyu seçebiliyorsun. E o zaman TR sunucusunun varlığı size niye batıyor? Pardon CS:GO'da sunucu seçilmediğini unutmuşum. :)
-Oyun herhafta kasa ve yanında her level atladığında şansa bağlı olarak skin veya grafiti veriyor, o kasaları satıp aldığım çok oyun var.
İlla beleşe skin istiyorsanız ajan kontratları var. Pazarda satma konusuna gelirsek bu konuda söyleyebileceğim bir şey yok çünkü pazarın eksikliğini bende çekiyorum.
Ayrı bir fiyasko madde. Sen saçma bir şekilde Goat Xantares dersen bende saçma bir şekilde Goat Cned derim. Bu ne kadar saçmaysa senin dediğinde bir o kadar saçma.

Aslında iki oyunu karşılaştırmak sççok doğru değil çünkü bu LoL vs DotA gibi bir şey değil bazı noktada mekanikler çok ayrılıyor
Bu kısıma kadar haklıydınız ama sonrası fiyasko.
ama velet Valorant kitlesi oyunu yücelttiği için csgo>valo öznel değil nesnel.
Aynı cümlede hem CS:GO>Valorant nesneldir demek hemde Valorant'ın kitlesinin yaş ortalamasına laf atmak iyi kafaymış. Hala insanların kendi zevklerine saygı duymayı beceremediniz.

Sonuca gelirsek, bu forumun CS:GO kitlesi ayrı bir kanserden ibaret. Boş bir fanatiklikten ibaretsiniz. Lütfen biraz yeniliklere açık olun, açık değilseniz de açık olanlara saygı duyun. Yazdıklarımı saçma bulan herkesin görüşlerini tek tek bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı