Valorant mı CS:GO mu?

Tek sorununuz hile ise bir sürü yöntem var.
Hocam işte sorun da tam olarak bu. Neden bir sürü yöntem var? Neden hileleri engellemek için FACEIT vb. alternatif yollar arıyorsunuz? Neden Valve engellemiyor?

Neden bunları sorgulamıyorsunuz?
"aman aman sen sakın csyi bırakma, sen cs oyna da, hileyi çözen çok yöntem var" ya böyle bir kafa olabilir mi? Siz ciddi misiniz gerçekten?

En azından ettikleri küfürleri anlamıyorsun eğer Rus değilsen.
Neden kolayca dilini anlayıp anlaşabileceğin, kolayca iletişim kurup taktik kasabileceğin kişilerle oynayabilmek varken elin Ruslarıyla oynuyorsun?

Son düzenleme:
Birbiriyle alakası olmayan iki oyun... Valorant çıktığı günden bu yana hep bu karşılaştırmayı görüyorum. Bu karşılaştırmanın yapılmasının tek sebebi Valorant'ın CS:GO'ya rakip olabilecek tek oyun olmasıdır. Valorant'ın CS:GO'ya rakip olabilecek potansiyelde olmasının tek sebebi de yine Riot gibi büyük bir şirketin yaptığı bir oyun olmasıdır. Benim Valorant ile ilgili görüşüm, bu oyunu tamamen, ismine kadar aynı şekilde Riot kadar büyük bir oyun şirketi olmayan X bir oyun şirketi yapmış olsaydı bu kadar oyuncu kitlesi olur muydu? Bence kesinlikle hayır. 15 yaşında olsaydım ücretsiz ve çok bilinen bir oyun olduğu için kesinlikle Valorant'ı tercih ederdim. Tıpkı 15 yaşında Wolf Team, warrock gibi ücretsiz, çok bilinen oyunları oynamış olmam gibi. Yine de bu birbirinden farklı iki oyundan birini seçmem gerekirse seçimim CS:GO'dan yana olur.
Not: İkisi de oynanacak oyun değil gidin arkanıza yaslanıp hikayeli oyunlar oynayın, Online oyunlar beyninizi çürütür.

CS:GO derim ben. Her ne kadar kitlesi kötü olsa bile Valorant daha beter ve pek sevmedim oyunu. Klasik Riot oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı