Valorant'ta ağır küfür eden birini mahkemeye vermek mümkün mü?

Arkadaşlar, Valorant oynarken karşıma bir Jett geldi ve bu Jett aklınıza gelebilecek her küfürü bana etti. Örnek veriyorum "ileride ki küçük kızına şunları yapayım" "annenin cesedine şunları yapayım, doğmamış bebeğini" falan filan dedi. Yani gerçekten de ağır küfürler etti ve ben de bunu mahkemeye verdim. Fakat dava düştü çünkü benim gerçek adımı vererek küfür etmemiş, oyunda ki Viper karakterine küfür ettiğini söyleyerek sıyrıldı. Gerçekten yardım istiyorum ben ne yapabilirim yani? Ben bu kişiyi zaten mahkemeye verdim ama yok yani olmadı. Adam neymiş küfürleri bana etmemişmiş nerdeyse 1 yıldır bununla uğraşıyorum söylediği şeyler de aklımdan çıkmıyor.
Benim LoL'de yaptığım taktik direkt video kaydına almaya başlıyorum. Video kaydından chatin SS'lerini alıp Riot'a ticket olarak gönderiyorum. Perma yiyen kişilerde vardı ettiği küfürler yüzünden. En güzeli oyun sonu rapor ve üzerine ticket olacaktır. Türkiye'de dava açmaya hiç kalkmayın adaletin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz.
 
Gerçekten bu kadar kolay mı sıyrılması? Adam kendini saçma bir şekilde savundu ve söylediği tek bir kelimeyle davayı düşürdü. "Ben viper karakterine küfür ettim, bu arkadaşın gerçek ismi viper değil ki" Ama viper karakteriyle oynayan ve o karakteri alan kişi benim?

Evet kolay. Avukatı vermiştir tavsiyeyi. Davaları haklı olan değil daha iyi savunma/itiraz yapan kazanır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı