Yok o anlamda degil. Yani karar olumlu cikar ama ne olur ne olmaz siz yine de urunu alin, elinizde olsun dediler. Yani daha cok beklemeyeyim sonra bir daha demek istediler diye tahmin ediyorum.Alın ne olur ne olmaz mağdur olmayın ne demek hocam korkutmayın beni konuyu açtılarmı neden mağdur olalim ki depoda duruyordur öylece?
Cok tesekkur ederim.Heyet kararı sonrasında mesaj geliyor SMS ondan sonra götürdüm mağazadan resmini çekip aldılar.
Ben tüm harcamamı geri aldım sadece vekalet ücretimi geri alamadım gerek de olmadı zaten avukatımı artık kendime daimi avukat olarak atadım iyi de oldu yani.
Avukatın bir ekstrası yok tabii icra dairesinde gidip gelirsiniz para yatırırısınız biraz yorulursunuz avukat sizin yerinize harcı hurcu yatırıyor yazışmaları kendi portalından yapıyor siz görüyorsunuz yani siz ne yapıyorsanız odada aynısını yapıyor vekalet ücretini karşı taraftan aldık bir de günlük faiz vs. işledi tabii.
Size önerim vaktim var uğraşırım diyorsanız ve heyet size haklı kararı vermişse avukat tutmanıza gerek yok mesela benim elim gayet güçlüydü ürünü teslim ettim teslim evrağı aldım paramı yatırmadılar en son hacize gidiyordu sahip oldukları araç o zaman verdiler.
Ben derim 2 kimisi 1 yıl sürer heyet yoğunluğuna göre firmaların artık kararları sallamadığını düşünürsek.
Yani hayret.. Kendileri de daha cok zarar ediyor..