Vatan Bilgisayar servise ulaştı yazısı nedir?

Bulut Asıltaş

Kilopat
Yer
Maltepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6800, R7 7800X3D
Merhaba, ben Razer BlackShark V2 X ile sorun yaşamaktaydım. Ses, kontrolüm dışında, rastgele bir anda aniden sesi katlanılamaz derecedfe yüksek seviyelere çekiyordu, kulaklarım uzun süre ağrıyordu bende garantiye gönderdim. Faturayı 1 hafta sonra bulup Vatan Bilgisayar'dan sorgulayayım dedim ancak yapılan işlemde sadece “servise ulaştı“ yazmakta, bu ne demek oluyor? Gönderdiğim yerdeki servise mi yoksa teknik servise mi ulaştı?

Screenshot 2024-12-22 170420.png

Vatan, Razer yetkili servisine ürünü gönderiyor. İşlemler orada tamamlanıyor. Kısacası aracı oluyor, kulaklığınız Razer yetkili serviste.

Yani, 25 gündür yetkili serviste bomboş şekilde duruyor mu?
Ürün ellerine ulaştıktan sonra 20 iş gününde işlemler tamamlanır. Tekrar kargolanır yada iade değişim formu gönderilip işlem sonlandırılır. Eğer anlık durum bilgisi istiyorsanız Vatan bilgisayar ile iletişime geçip, yetkili servis iletişim numarası alıp servis ile görüşmek olacaktır. Servisler bazen hantal hareket ediyor maalesef.

Az önce aradım, mesai saatleri dışındayız diye otomatik kapandı... Satın alım operatörleri 17:00'a kadar açık ama en önemli birim değil sanırım...

Hocam pazar günleri hiçbir çağrı merkezi çalışmaz gayet normal bir durum sadece size özel değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı