Sakıncası yoksa anlatır mısın? Nasıl biri?Nasıl birisi olduğundan tut hayatını biliyordum kızın. Anlıyordum da onu.
Sakıncası yoksa anlatır mısın? Nasıl biri?Nasıl birisi olduğundan tut hayatını biliyordum kızın. Anlıyordum da onu.
Doğru. Saçmalamışsın sanki.O kızla sevgili olmak veya çıkmak gibi bir mecburiyetin yok. İstememek hakkın boş yere vicdan yapmışsın.
O kızla sevgili olmak veya çıkmak gibi bir mecburiyetin yok. İstememek hakkın boş yere vicdan yapmışsın.
Amacım sadece konuşup rahatlamak, onu istemek ya da birlikte olmak gibi bir düşüncem yok.
Dostum, konuşsan yüksek olasılık arkadaş olamazsınız. Ya daha öte, ya da daha az.Amacım sadece konuşup rahatlamak, onu istemek ya da birlikte olmak gibi bir düşüncem yok.
Evet, amacım konuşup aradaki duyguyu halletmek.Dostum, konuşsan yüksek olasılık arkadaş olamazsınız. Ya daha öte, ya da daha az.
Saçmalıyorsun. Ama sen bilirsin. Forumca seni iyice çözümledik, bitti. Konu kapanmıştır.Evet, amacım konuşup aradaki duyguyu halletmek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.