Halilbartu
Decapat
Teşekkür ederim inşallah sizde memnun kalırsınızHayırlı olsun bende gün içerisinde bekliyorum umarım bizde memnun kalırız.
Teşekkür ederim inşallah sizde memnun kalırsınızHayırlı olsun bende gün içerisinde bekliyorum umarım bizde memnun kalırız.
Düz bir yazı ya da çizgiye baktığınızda yamuk görünmesi rahatsızlık vermiyor mu peki? Oyuna ya da filme kendinizi kaptırdığınızda anlaşılmaz belki ama masaüstü kullanımda rahatsız edici bir şey bence.
1800R olmasının bi amacı var. 3 adet alıp çevreleme yaptığında kullanıcıyı merkeze alması amacıyla 1800 yapılıyor.Monitör elime geçti, kavis 1800R değilde 1500R olsaymış yani biraz daha kavisli olsaymış daha iyi olurmuş. Bana biraz kavisi az geldi. Onun dışında siz bi ayar yaptınızmı acaba renkler için?
Çoğu kişi tekli kullandığı için bence de 1500 daha güzel görünüyor.1800R olmasının bi amacı var. 3 adet alıp çevreleme yaptığında kullanıcıyı merkeze alması amacıyla 1800 yapılıyor.
Amaçlar ve istekler...Çoğu kişi tekli kullandığı için bence de 1500 daha güzel görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.