Vücut geliştirme soru cevap

• Konuyu başlatan claus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 140
  • Görüntüleme 12.095
Kalorinizi biraz kısın ve biraz daha protein ağırlıklı beslenin ek olarak. Compound egzersizler yapın ve karın çalışın.
Bugünkü önerilerim.
Squat, deadlift gibi hareketler sakatlık yapmaz. Doğru ağırlıklar ile. Yanlış ağırlıklar ile neredeyse hiç bir yararı olman Dumbell fly bile sizi sakatlayabilir.
Bu tarz harekterde dikkatli olun ve aşırı ağır kilolara girmeyin.
Peki Kilo olarak kaça düşmeliyim veya sabit mi kalmalı

Merhabalar. 7 aydır spor yapmaktayım. Göğüs antremanımda göğüsüm artık gelişmediğini hissediyorum. Ama ağırlık arttırınca 10 tekrara ulaşamıyorum. Sizde yüksek ağırlıkta az tekrar ile bench basmam uygun olur mu? Tek çalışıyorum ve ağırlığın altında kalma riski taşıyorum.

Günde karb olarak sadece 50 gr yulaf ve 50 gr kepekli makarna tüketiyorum. Haftada 6 gün split yapıyorum kilo verme amacıyla yani definisyondayım diyelim. Split yapmam yanlış mı veya ağırlık çalışmam ?

Merhaba fitness yapıyorum fakat yemek konusunda biraz sıkıntım var
Un-tuz-şeker bunlar kesinlıkle yok. Tuz annemin yemeğe koyduğu kadar tüketıyorum. Çok fazla da koymuyor.
Sebze falan yiyorum, her öğüm salata vs oluyor. Buralarda bir problem yok fakat bazı zamanlar canım daha fazla yemek istiyor. Mesela normalde 1742 kalori almam gerekiyor fakat bazı zamanlar 2000 üstüne çıkmak istiyor ki bazen tutamıyorum. Bu durum çok sıkıntı yaratır mı benim için ?
Boy 1.71 kılo 69 civarı
Full body yapıyorum. 5 dk koşu. 2 omuz, 2 sırt, 1 göğüs, 3 ön kol 3 arka kol 2 ayak ve mide çalışıyorum. 2 günde 1.
96 kilodan düştüm bu kiloya. Özellıkle tekrar bu kiloya dönmek istemiyorum. Hafif kendini gösteren kaslı vücüt istıyorum fakat podyum gibi hedefım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı