Vücut geliştirmek sizce çok pahalı bir spor mu?

Amacına göre değişir, salon masrafını geçtim beslenme asıl pahalı olan şey. Birde hızlı metabolizması olan uzun boylu biriysen vay haline, benim boyum uzun ve kilo alıp kütle koymak için günde 7 öğün 4200 kalori civarı besleniyorum.
 
Amacına göre değişir, salon masrafını geçtim beslenme asıl pahalı olan şey. Bir de hızlı metabolizması olan uzun boylu biriysen vay haline, benim boyum uzun ve kilo alıp kütle koymak için günde 7 öğün 4200 kalori civarı besleniyorum.

Çok pahalı değil gene ya şu an halen vücut yapılır. Maddi kısmı bahane etmeyin anlamında konuyu açmıştım.
 
Bende başladım 11 gün önce sabah yulaf ya da yumurta öğlen bir avuç kuruyemiş yağsız diet yoğurt akşamda tavuk çoğunluğuyla tavuklu pilav bende daha çok proteinle beslenip yağ yakmaya çalışıyorum bu günde ilk Full bodyi yaptım ölüyorum :D
Ben yurtta ne çıkarsa onu yiyorum.
Progressive overload yapıyorum. Gücümün arttığını hissediyorum. Kilo da aldım.
 
Dostlar vücut geliştirmeyi geçtim artık normal insanlar bile protein tüketemiyor, röportajlarda görüyoruz insanlar protein eksikliğinden konuşmayı bile unutmuş. Parası olana dokunmaz ama asgari ücretle geçinen birinin aylık yemek+spor salonu masrafı tabi ki pahalı gelecektir. Eğer salonlara aylık 2000-3000 yedirmek istemiyorsanız tüm bilgileri internetten öğrenin ucuz bi mahalle salonuna yazılın tek başınıza gelişin. Bazılarında değişik düşünceler var mahalle salonunda gelişilmez illa büyük şaşalı salona gideceğim diyor veriyor aylık 3000 tl yi yemeğine para kalmıyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı