Hiç alet kullanmadan vücut geliştirmek mümkün mü?

Kastım biraz da oydu. İllaki kas yığını gibi görünmek değil hedefim. Ama cılız veya sarkık yağlarla da görünmek istemiyorum. Sanırım yeterli olacaktır. Değil mi?
Ne yapabilirsin söyleyeyim. Su şişeleri alırsın onları kaldırırsın. 5 litre olduğu için yaklaşık 5 kilo yapıyor. Bu yüzden 1 set 50 tekrar falan olur herhalde. Birde kendini yatağın ucuna koy. Bacakların yatakta sen yerde ol. O şekil mekik çekmek zor olur bu şekilde sixpack yaparsın. Bacak yapman çok zor.

Tabii ki de spor salonundaki gibi olmayacaktır. Ama düzenli yapıldığı sürece şınav, mekik ve imkan varsa barfiks fit bir vücut istiyorsanız iş görür.

@Silinen üye bu yorumu yapan birinin sixpacki olduğunu sanmıyorum zargana degilse mekik karın kasi bile çalıştırmıyor.

Savaş cebecinin videosu dahi var hadi geçtim bunu zaten karında hissetmiyorsunuz mekiği.
E evde alet yok. 3 set 100 tekrar falan yapar herhalde. Bende bilmiyorum tam hiç evde spor yapmadım. Şimdi aklıma geldi galiba halka açık spor parklarında o aletlerden vardı. (Hani şu kollarımızı dayayıp bacaklarımızı kaldırıyoruz ya) Onlarla sixpack yapabilir belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı