Fit bir vücut olarak tabir ettiğimiz bir vücuda sahip olabilirsiniz. Ancak beklentiniz çok yüksek olmasın.
Ne yapabilirsin söyleyeyim. Su şişeleri alırsın onları kaldırırsın. 5 litre olduğu için yaklaşık 5 kilo yapıyor. Bu yüzden 1 set 50 tekrar falan olur herhalde. Birde kendini yatağın ucuna koy. Bacakların yatakta sen yerde ol. O şekil mekik çekmek zor olur bu şekilde sixpack yaparsın. Bacak yapman çok zor.Kastım biraz da oydu. İllaki kas yığını gibi görünmek değil hedefim. Ama cılız veya sarkık yağlarla da görünmek istemiyorum. Sanırım yeterli olacaktır. Değil mi?
E evde alet yok. 3 set 100 tekrar falan yapar herhalde. Bende bilmiyorum tam hiç evde spor yapmadım. Şimdi aklıma geldi galiba halka açık spor parklarında o aletlerden vardı. (Hani şu kollarımızı dayayıp bacaklarımızı kaldırıyoruz ya) Onlarla sixpack yapabilir belki.@Silinen üye bu yorumu yapan birinin sixpacki olduğunu sanmıyorum zargana degilse mekik karın kasi bile çalıştırmıyor.
Savaş cebecinin videosu dahi var hadi geçtim bunu zaten karında hissetmiyorsunuz mekiği.
Evde başka birşey gelmedi aklıma. Hem bir nebze de olsa işe yarar diye düşünüyorum.@Silinen üye bicyle crunch tarzı hareket olabilir de mekikle karın kası yapan hiç görmedim.
Hocam dips barı biraz daha zahmetli onun yerine şınav varyasyonları ve muscle up yaparsa push kısmında göğüsün patlayıcı kuvveti çok artıyor.@Kratosmanos dips bari falan da alsa baya gelişebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.