Windows 8.1 geçilmeli mi?

Sevda ile alakası yok. Her türlü daha stabil çalışıyor. Asıl sen farklı gözükeceğim diye Windows 7-8 romantizmi yapıyorsun.
11 senelik dandik marka 4 GB RAM ile Windows 10 kullandım. Üstüne Photoshop kullanıyor ve 10 GB gereken sahnelerde render bile alıyordum. Bomboş muhabbet bu. RAM yetmezse HDD veya SSD'ye yazar.
Hocam şöyle söyleyeyim kardeşime Windows 10 4GB Ram'li bilgisayar verildi okuldan, 1 ay sonra bilgisayar kafayı yedi ve donmaya başladı. 7 yükledim bilgisayar kendine geldi. Bence Windows 10 SSD'siz ve 8 GB RAM'siz kullanılmaz.

Sevda ile alakası yok. Her türlü daha stabil çalışıyor. Asıl sen farklı gözükeceğim diye Windows 7-8 romantizmi yapıyorsun.
11 senelik dandik marka 4 GB RAM ile Windows 10 kullandım. Üstüne Photoshop kullanıyor ve 10 GB gereken sahnelerde render bile alıyordum. Bomboş muhabbet bu. RAM yetmezse HDD veya SSD'ye yazar.

2 sene Win 10 kullandım ve şu an 8.1 kullanıyorum geçen hafta Win 10 geçeyim dedim pişman olup 1 saat içinde 8.1 döndüm CPU kullanımı düşmüyor RAM desen allaha emanet.

Dostlarım peki bir şey soracağım Windows çiktigindan beri win 10 kullanıyorum 4 haftadır yüksek ram kullanımından vs. Win 8 geçtim ve LoL maxsimum 10 FPS diğer oyunlarda ise 60 FPS alıyorum en fazla oda brawhallada 30 FPS alıyorum ne yapmam gerekli Windows 8 i pek sevmedim bilgisayarımın ozellikleri

Ekran kartım : nvdia 920mx
İşlemcim : Intel core i57th
Disk : hdd
Ram : 4gb

Hocam şöyle söyleyeyim kardeşime Windows 10 4 GB RAM'li bilgisayar verildi okuldan, 1 ay sonra bilgisayar kafayı yedi ve donmaya başladı. 7 yükledim bilgisayar kendine geldi. Bence Windows 10 SSD'siz ve 8 GB RAM'siz kullanılmaz.

HDD ve 405 NVIDIA ekran kartı varken render alıyordum diyorum 4 GB RAM ile.
Belki 2. nesil i7 işlemci olduğu içindir bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı