DualSense ile bunun arasında kaldım. FC 24 için. Ne yapmalıyım sizce, alan hocam var mı?
Xbox gamepad çok daha konforlu.
DualSense ile bunun arasında kaldım. FC 24 için. Ne yapmalıyım sizce, alan hocam var mı?
XBOX gamepadinin genel anlamda çok daha iyi olduğu söylenir her zaman.Dualsense ile bunun arasında kaldım. FC 24 için. Ne yapmalıyım sizce, alan hocam var mı?
Hocam bu ürüne dahil olarak batarya da gözüküyor. Pil almadan sadece bunu kullanabilir miyiz ?Bu daha mantıklı hocam stant olayı da var.
Ne zaman sipariş vermiştiniz? Halen Hollanda'da bekletiliyor benimki.Ürün bugün elime ulaştı. Çok kısa bir sürede geldi.
27 Eylül gecesi sipariş vermiştim.Ne zaman sipariş vermiştiniz? Halen Hollanda'da bekletiliyor benimki.
Dualsense'in tek iyi yanı titreşimi. Xbox gamepadleri her zaman ele daha oturur ve daha konforludur ikisini de elime aldım. Xbox ele tam oturuyor çok ergonomik bir tasarım.Dualsense ile bunun arasında kaldım. FC 24 için. Ne yapmalıyım sizce, alan hocam var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.